Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πρεμιέρα στη σχολή προπονητών της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και της Γ.Γ.Α.

Sxoli proponiton_SEF_Stella

Sxoli proponiton_SEF_StellaΕξήντα πέντε συνολικά υποψήφιοι παρακολουθούν από χτες το απόγευμα τη σχολή προπονητών Γ΄κατηγορίας στην επιτραπέζια Sxoli proponiton_XANTH_Katsikadelαντισφαίριση, που συνδιοργανώνουν η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και η Γ.Γ.Α. στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Τα μαθήματα άρχισαν το απόγευμα της Παρασκευής, συνεχίστηκαν σήμερα και για το πρώτο τους τριήμερο ολοκληρώνονται αύριο το μεσημέρι. Στην Αθήνα γίνονται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και τα παρακολουθούν 43 υποψήφιοι και στη Θεσσαλονίκη στο Αθλητικό Κέντρο της Χ.Α.Ν.Θ. «Μίμης Τσικίνας» με παρόντες 22 υποψήφιους. Από τα πρώτα κιόλας μαθήματα το έντονο ενδιαφέρον των ανθρώπων του αθλήματος για γνώση επιβεβαιώνει τη μεγάλη ανάγκη, που εδώ και πολλά χρόνια υπήρχε στον χώρο, να δημιουργήσει επίσημα νέους προπονητές, οι οποίοι θα καλύπτουν όλες τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις για να δουλέψουν στα σωματεία-μέλη της ομοσπονδίας.

Στην πρωτεύουσα κήρυξαν την έναρξη της σχολής την Παρασκευή η πρόεδρος της επιτροπής διοίκησης της σχολής, υπάλληλος της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και παλιά διακεκριμένη αθλήτρια επιτραπέζιας αντισφαίρισης Ιωάννα Μωραΐτου και ο β΄αντιπρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Κωνσταντίνος Μάκρας. Στη συμπρωτεύουσα κήρυξαν την έναρξη η διευθύντρια της σχολής και γενική γραμματέας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Κατερίνα Σπανού μαζί με τον α΄αντιπρόεδρο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Χρήστο Τριγωνά.

Πέρα από τα θεωρητικά, έγιναν και πρακτικά μαθήματα πάνω σε βασικά στοιχεία του αθλήματος και όλοι οι μαθητές ήταν πολύ θετικοί στο ν’ ακούσουν και να κατανοήσουν τα όσα αναλύθηκαν από τους διδάσκοντες. Υπήρχε και εικόνα σε προτζέκτορα και παράλληλα, εκφράζονταν απορίες και ακολουθούσαν συζητήσεις. Σε αυτές τις πρώτες ημέρες διδάσκουν η Στέλλα Νικολουδάκη (κανονισμοί, οργάνωση, ιστορία αθλήματος κλπ) και ο Κωνσταντίνος Κωστόπουλος (λαβή, βασικές στάσεις, μετακινήσεις) στην Αθήνα, ο Μιχάλης Κατσικαδέλης (εργοφυσιολογία) και ο Γιάννης Σταύρου (λαβή, βασικές στάσεις, μετακινήσεις) στη Θεσσαλονίκη. Συνολικά θα υλοποιηθούν μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου 130 ώρες διδακτικές ώρες πρακτικών και 60 θεωρητικών μαθημάτων. Το δεύτερο τριήμερο των μαθημάτων θα γίνει από την Παρασκευή 26 έως την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου και το νέο ωρολόγιο πρόγραµµα θ’ αναρτηθεί προσεχώς από την ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.π.Α.(httf.gr).

* Ντέρμπι με τη Βέρντερ Βρέμης δίνει αύριο το μεσημέρι η Μπορούσια Ντίσελντορφ για την 3η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Η ομάδα του Γκιώνη παίζει στην έδρα της με μία από τις δύο συγκατοίκους της στην κορυφή της βαθμολογίας (η άλλη είναι η Σααρμπρίκεν). Ο αγώνας αρχίζει στις 16:00 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί ζωντανά από το διαδικτυακό ttbl.de.  

 

* Φωτό 1 από την πρώτη ημέρα της σχολής στο Σ.Ε.Φ. Οι υποψήφιοι παρακολουθούν την παράδοση μαθήματος από τη Στέλλα Νικολουδάκη (φωτό Ξένια Στάθη).

* Φωτό 2 από το πρώτο τριήμερο της σχολής και στη Θεσσαλονίκη, στο γυμναστήριο της Χ.Α.Ν.Θ., σε μάθημα του Μιχάλη Κατσικαδέλη.

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ