Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Με 165 δηλώσεις οδεύει προς ρεκόρ συμμετοχών και το όπεν της Πορταριάς

IMG 5641

IMG 5641Το σταθερά ζωηρό ενδιαφέρον των αθλητών, των γονιών τους και γενικά των σωματείων για τον θεσμό των αναπτυξιακών IMG 5675πρωταθλημάτων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. βελτιώνει συνεχώς τον αριθμό των συμμετοχών σε διάφορα τουρνουά. Αυτό έγινε πριν από δύο εβδομάδες στα «Ελευσίνια», κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και στο 6ο όπεν της Πορταριάς, το οποίο θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο (20 και 21 Σεπτεμβρίου) στο πανέμορφο χωριό του Πηλίου. Οι δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν τις 165 και όλα δείχνουν ότι στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Πορταριάς-Μακρυνίτσας θ’ αγωνιστούν περισσότεροι από τους 139 αθλητές, που είχαν κάνει πέρσι το σχετικό ρεκόρ. Υπήρξε αξιοσημείωτη αύξηση των δηλώσεων από τις 142 του 2013 και είναι εξίσου σημαντικό ότι θα γίνουν όλες οι κατηγορίες όταν πέρσι είχε ακυρωθεί εκείνη των νεανίδων λόγω έλλειψης αθλητριών. Το τουρνουά μικρών ηλικιών διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Bόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου, είναι το 2ο στο φετινό καλεντάρι και αφορά μόνο στο αγώνισμα του απλού.

Οι δηλώσεις συμμετοχής χωρίζονται σε 24 έφηβους, 11 νεάνιδες, 48 παίδες, 28 κορασίδες, 34 παμπαίδες και 20 παγκορασίδες. Θα έχουν παρουσία αθλητές κι αθλήτριες από την Αθήνα, τη Φλώρινα, τα Γιάννενα, τη Ναύπακτο, τη Βέροια, την Πάτρα, τη Θεσσαλονίκη,  την Καβάλα, την Έδεσσα, τον Βόλο και την Αλεξανδρούπολη. Την παραμονή των αγώνων, την Παρασκευή το απόγευμα θα διενεργηθούν στην Πορταριά οι κληρώσεις της πρώτης φάσης.

Πολύτιμη θα είναι γι’ άλλη μια χρονιά και η βοήθεια των χορηγών. Την προσπάθεια στην Πορταριά στηρίζουν φέτος οι ακόλουθες 21 επιχειρήσεις:

Πρατήριο Άρτου «Νικόλας»

Είδη Λαϊκής Τέχνης «Ίρις»

Καφέ Μπαρ Αερικό

Γλυκά κουταλιού ΑΙΚ Γεωργούλα

Γυναικείος Αγροτουριστικός συνεταιρισμός Πορταριάς

Καφετέρια «Antico»

Άλκηστις Hotel

Portaria Hotel AND SPA

Κρίτσα Hotel

Ερωφύλλη Hotel

Πέλιας Hotel

Pelion Resort

Δεσποτικό

Terra Pelion

ΑγέριΑρχοντικόΚλίτσα

Ταβέρνα «Τα σκαλάκια»

Ψηστίρι Σαντουιτσάδικο

Νοστιμιά-Φαμίλια Σάντουιτς-Πίτσα 

Κενταύρεια Σύναξη

Ταβέρνα «Το στέκι»

Ψησταριά «Κατερίνα»

ΣΕ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΛΥΜΠΑΔΗΣ

Στο μεταξύ, πριν από το καθιερωμένο αναπτυξιακό τουρνουά ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης θα μεταβεί διαδοχικά στην Πάτρα και τη Θεσσαλονίκη ώστε να έχει μία ακόμα επαφή από κοντά με ανθρώπους του αθλήματος εκτός Αττικής με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σεζόν. Αύριο το απόγευμα θα πάει στην αχαϊκή πρωτεύουσα όπου θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους σωματείων. Σκοπός του είναι να ενημερωθεί για τις συνθήκες λειτουργίας των σωματείων και να συζητήσει θέματα που τους απασχολούν. Το βράδυ της Πέμπτης θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και θα συναντηθεί με στελέχη της Τοπικής Επιτροπής της ομοσπονδίας. Εκεί θ’ αναλυθεί κάθε σημαντικό ζήτημα για το πινγκ πονγκ της Βόρειας Ελλάδας και μεταξύ αυτών είναι και το πρόβλημα με την έλλειψη προπονητή για το κλιμάκιο επίλεκτων αθλητών της Θεσσαλονίκης. Τον Αύγουστο υποβλήθηκαν μόνο τρεις αιτήσεις στην εκδήλωση ενδιαφέροντος από την Τ.Ε. και είναι σε εκκρεμότητα να γίνει κάποια στιγμή αξιολόγηση από την ομοσπονδία και ν’ αρχίσουν συζητήσεις-διαπραγματεύσεις με τους υποψήφιους.

 

* Φωτό: Ο έφηβος Δημήτρης Κορδούτης και η νεάνιδα Γεωργία Χατζηλυγερούδη είναι δύο από τα δυνατά ονόματα, που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο όπεν της Πορταριάς (φωτογραφίες Βασίλης Καραουλάνης).

                                                

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ