Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τουρνουά μαθητών/τριών Δημοτικών Σχολείων Πάτρας διοργανώνει η Τ.Ε. Δυτικής Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Η Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. φέρνει τους μαθητές των δημοτικών σχολείων πιο κοντά στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Επιχειρεί τη διάδοση και προβολή του πινγκ πονγκ μέσα και από μία αγωνιστική δραστηριότητα για μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και παράλληλα μπορεί να ελπίζει ότι με αυτόν τον τρόπο ίσως «κερδίσει» νέα παιδιά το άθλημα. Την προσεχή Κυριακή 27 του μήνα λοιπόν, στην Πάτρα, η Τ.Ε. της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. διοργανώνει, σε συνεργασία με τα σωματεία της αχαϊκής πρωτεύουσας, ανοιχτό τουρνουά μαθητών-μαθητριών Δημοτικών Σχολείων Πάτρας.

Το όπεν θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Τόφαλος» (Πανεπιστημίου 480 – Μποζαΐτικα), αφορά μόνο στο αγώνισμα του απλού και περιλαμβάνει τρεις κατηγορίες στα αγόρια και ισάριθμες στα κορίτσια (Α΄-Β΄, Γ΄-Δ΄και Ε΄-ΣΤ΄ τάξεων). Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές και μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Πατρέων. Η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής λήγει αύριο Παρασκευή στις 13:00. Οι δηλώσεις θα γίνονται με ευθύνη των γονέων στη γραμματεία της Τ.Ε. Ε.Φ.Ο.Επ.Α., στο τηλέφωνο-fax 2610-335141, στο e-mail tepelop@httf.gr ή στο στάδιο των αγώνων κατά την ώρα προσέλευσης, που έχει οριστεί για κάθε κατηγορία.

Οι ώρες προσέλευσης και κλήρωσης ανά κατηγορία είναι οι παρακάτω:

Μαθητές και μαθήτριες Ε΄, Στ΄: προσέλευση 09:00, κλήρωση 09:30

Μαθητές και μαθήτριες Γ΄, Δ΄: προσέλευση 10:00, κλήρωση 10:30

Μαθητές και μαθήτριες Α΄, Β΄: προσέλευση 11:00, κλήρωση 11:30.

Και στις τρεις περιπτώσεις οι αγώνες θ’ αρχίσουν 30 λεπτά μετά την προγραμματισμένη ώρα κλήρωσης. Όλα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν με το σύστημα ο καλύτερος των τριών σετ (όποιος δηλαδή, φτάσει πρώτος στα δύο νικηφόρα σετ). Στην Α΄ φάση οι μαθητές και οι μαθήτριες θα χωριστούν σε ομίλους των τριών ή των τεσσάρων, ανάλογα με τις συμμετοχές. Στη Β΄ φάση και τα νοκ-άουτ ματς θα περάσουν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου.

Ανάλογα με των αριθμό των συμμετοχών και τη διαθεσιμότητα του χρόνου, η οργανωτική επιτροπή μπορεί ν’ αποφασίσει τη διεξαγωγή αγώνων παρηγοριάς, για όσους τερματίσουν 3οι και 4οι στους ομίλους. Σε κάθε περίπτωση οι διοργανωτές θα κοιτάξουν πρώτιστα να παίξουν οι μαθητές και μαθήτριες το μέγιστο αριθμό αγώνων και να ευχαριστηθούν τη συμμετοχή τους.

Όσον αφορά στα έπαθλα, στους 1ους θ’ απονεμηθεί Κύπελλο, μετάλλιο και δίπλωμα. Στους 2ους θ’ απονεμηθεί μετάλλιο, δίπλωμα και θα δοθούν μπλούζες που είναι χορηγία του καταστήματος αθλητικών ειδών GP Sports Πετρόχειλος.

Στους 3ους θ’ απονεμηθεί μετάλλιο, δίπλωμα και συσκευασία δώρου προϊόντων, χορηγία της εταιρίας ΧΕΝΙΑ.

Επίσης, σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί από ένα βαζάκι πάστα ελιάς από την εταιρία ΧΕΝΙΑ, καθώς και καπελάκια ή και συσκευασίες ΝΟΥΝΟΥ, χορηγία του Γιάννη Μαγκούτα, αθλητή του ΑΣΠ Προμηθέα. Τέλος, όσοι δεν διαθέτουν ρακέτες θα μπορούν να προμηθεύονται από τους διοργανωτές στη γραμματεία.

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ