Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η Κ. Παρίδη νέο πρόσωπο στο κλιμάκιο επιλέκτων του Σ.Ε.Φ.

IMG 5797

IMG 5797Στο κλιμάκιο επιλέκτων αθλητών του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας προσκλήθηκε η Κωνσταντίνα Παρίδη. Η σημερινή δευτεραθλήτρια Ελλάδας του απλού και του διπλού νεανίδων θα είναι από την προσεχή Δευτέρα το νέο πρόσωπο στην ομοσπονδιακή αίθουσα STAG ύστερα από εισήγηση του ομοσπονδιακού προπονητή Κώστα Βατσακλή και απόφαση της διοίκησης της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Η Παρίδη κατάγεται από την Πάτρα και για χρόνια προπονείτο στο κλιμάκιο της αχαϊκής πρωτεύουσας, ωστόσο έχει έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα λόγω σπουδών κι έτσι δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για ν’ ακολουθήσει το πρόγραμμα στο φαληρικό στάδιο. Το φετινό καλοκαίρι μετακινήθηκε στον Ολυμπιακό κι επίσης στην τρέχουσα σεζόν αφήνει την κατηγορία των νεανίδων (όπου ήταν διεθνής) και περνά σε αυτή των Νέων γυναικών. Εκτός από την Παρίδη αυτή η δεύτερη πρόσκληση, μετά από εκείνες για την έναρξη της σεζόν τον Αύγουστο, περιλαμβάνει και τέσσερις νεαρούς αθλητές. Απλά, αυτοί είχαν και πριν παρουσία στο κλιμάκιο επιλέκτων της Αθήνας (για μακρύ ή σύντομο χρονικό διάστημα) και είχαν γυρίσει για μικρή περίοδο στα σωματεία τους.

Η ανακοίνωση από το τμήμα εθνικών ομάδων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. είναι η εξής:  «Ανακοινώνεται ότι ύστερα από εισήγηση του οµοσπονδιακού προπονητή κ.Κώστα Βατσακλή και απόφαση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου και εφόρου των εθνικών οµάδων κ.Μανώλη Κολυµπάδη, καλούνται στο κλιµάκιο επιλέκτων αθλητών-αθλητριών του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας οι αθλητές:

Νίκος Αντωνιάδης (Α.Σ. Πρόοδος Ν. Βουτζά Ραφήνας)

Ευστράτιος ∆αµιανής (Γ.Σ. Άρης Βούλας)

Γεώργιος Σταµατούρος (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

Βασίλειος Αντωνιάδης (Α.Ο. Καρέα)

και η αθλήτρια:

Κωνσταντίνα Παρίδη (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

Οι πιο πάνω πρέπει να παρουσιαστούν τη ∆ευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014, στην οµοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας και ώρα 17:00 για προπόνηση. Οι πιο πάνω αθλητές και αθλήτρια µετά από συνεννόηση µε τον οµοσπονδιακό προπονητή θα πρέπει να προπονούνται στο κλιµάκιο κατ’ ελάχιστο τρεις φορές εβδοµαδιαίως από ∆ευτέρα έως και Παρασκευή».

ΣΤΙΣ 191 ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ Α.Σ. ΠΕΡΑ

Στον ιδιαίτερα υψηλό αριθμό των 191 έκλεισαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το ανοιχτό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών του Α.Σ. Πέρα Αθηνών, που θα γίνει το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο (Μεγάλη του Γένους Σχολής 10 Άλιµος). Οι δηλώσεις κατανέμονται σε 23 νέους, 9 νεάνιδες, 51 παίδες, 30 κορασίδες, 43 παμπαίδες και 35 παγκορασίδες. Την πρώτη ημέρα θ’ αγωνιστούν οι παγκορασίδες, οι κορασίδες, οι έφηβοι και οι νεάνιδες και την Κυριακή οι παίδες και οι παμπαίδες. Το αγωνιστικό πρόγραμμα αρχίζει και τις δύο ημέρες στις 9 το πρωί. Το Πέρα διοργανώνει το 4ο αναπτυξιακό τουρνουά στη φετινή σειρά της ομοσπονδίας, το 7ο δικό του με τον χαρακτήρα ανοιχτού πρωταθλήματος και όπως κάθε φορά θα έχει τη συνεργασία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α..   

 

* Η Κωνσταντίνα Παρίδη χαμογελαστή σε ανάπαυλα αγώνων στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (φωτό Βασίλης Καραουλάνης).

 

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ