Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Φωτορεπορτάζ από τη Σχολή προπονητών του προηγούμενου τριημέρου

Vatsa Xr._Sxoli_Vizantino

Vatsa Xr._Sxoli_VizantinoΑπό την Παρασκευή 17 έως την Κυριακή 19 Οκτωβρίου έλαβε χώρα το 5ο τριήμερο μαθημάτων στη σχολή προπονητών Γ΄κατηγορίας της Salonica Sxoli_service_oloiΕ.Φ.Ο.Επ.Α. και της Γ.Γ.Α., που διεξάγεται παράλληλα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ήταν από τα πιο ενδιαφέροντα καθότι το πρόγραμμα προέβλεπε σχεδόν αποκλειστικά θέματα τεχνικής στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Επιπλέον, στην πρωτεύουσα έγινε το μάθημα για τις πρώτες βοήθειες, το οποίο δεδομένα έχει ξεχωριστή σημασία για κάθε άνθρωπο.  

Στην Αθήνα η σχολή συνεχίστηκε στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο. Ο Χρήστος Βατσακλής δίδαξε το σερβίς και την υποδοχή, ενώ η Ξένια Στάθη μίλησε για τις πρώτες βοήθειες. Στο τμήμα της Θεσσαλονίκης τα μαθήματα έγιναν στην ομοσπονδιακή αίθουσα στο περίπτερο 1 της Δ.Ε.Θ. Την Παρασκευή και το Σάββατο ο Κωνσταντίνος Κωστόπουλος ανέλυσε το σπιν και το μπλοκ, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή ο Γιάννης Κορδούτης μίλησε για το σερβίς και την υποδοχή.  

Sxoli proponiton_VizantinoΌλοι οι συμμετέχοντες στα δύο τμήματα προσήλθαν στα μαθήματα της τεχνικής µε αθλητική περιβολή και ρακέτα, όπως ζητούσαν οι Salonica Sxoli_Kostoοδηγίες της ομοσπονδίας, και με πολλή πρακτική και ερωτήσεις έδειξαν ζωηρό ενδιαφέρον από την αρχή έως το τέλος της παρουσίασης των θεμάτων.

Ο Γιάννης Κορδούτης, ο Χρήστος Βατσακλής και ο Κωνσταντίνος Κωστόπουλος είναι προπονητές επιτραπέζιας αντισφαίρισης και καθηγητές Φυσικής Αγωγής, ενώ η Ξένια Στάθη είναι πρώην αθλήτρια πινγκ πονγκ και νυν νοσηλεύτρια με εξειδίκευση στις Ηνωμένες Πολιτείες στις πρώτες βοήθειες.  

* Τρεις φωτό από την Αθήνα και τρεις από τη Θεσσαλονίκη από το αμέσως προηγούμενο τριήμερο μαθημάτων στη σχολή προπονητών. Στην 1 ο Χρήστος Βατσακλής κατά την παράδοση του μαθήματος, στη 2 αναμνηστική φωτό με όλους τους συμμετέχοντες στη Θεσσαλονίκη, στην 3 γενική φωτό από το ακροατήριο στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο, στην 4 ο Κωνσταντίνος Κωστόπουλος καθώς μιλά για το σπιν, στη 5 μεγάλο πλάνο από μάθημα τεχνικής στη συμπρωτεύουσα και στην 6 μαθητές κάνουν πρακτική μετά το μάθημα για τις πρώτες βοήθειες. 

Vizantino Sxoli_protes_voitheies  Salonica Sxoli_proponiton

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ