Αποτελέσματα

Κάντε κλικ στα παρακάτω links για να δείτε αναλυτικά αποτελέσματα αθλητών και ομάδων καθώς και τους τρέχοντες πίνακες αξιολόγησης:

Καθοριστική η στήριξη από τις εταιρίες Genesis pharma και Demo για τη διεξαγωγή του παμπαιδικού

Η Genesis pharma και η Demo είναι οι εταιρίες, που βοηθούν καθοριστικά για τη διεξαγωγή του Πανελληνίου πρωταθλήματος παμπαίδων-παγκορασίδων. Είναι γνωστό ότι στη διάρκεια της σεζόν η συγκεκριμένη διοργάνωση βρέθηκε στον «αέρα» λόγω της έλλειψης χρημάτων, όμως χάρη στη χορηγία των εταιριών αυτών προς την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. κατέστη δυνατή η πραγματοποίησή της. Η τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος, που αφορά τα ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα, θα διεξαχθεί από τις 2 έως τις 4 Ιουνίου στην αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Η οικονομική και ηθική συνδρομή από τις Genesis pharma και Demo εκτιμάται ιδιαίτερα από τη διοίκηση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., ειδικά σε μία εποχή όπου ο ερασιτεχνικός αθλητισμός έχει μεγαλύτερη ανάγκη από κινήσεις κοινωνικού χαρακτήρα. Η ομοσπονδία ευχαριστεί θερμά τις δύο εταιρίες για τη μεγάλη συμβολή τους στη διεξαγωγή του Πανελληνίου πρωταθλήματος των μικρότερων ηλικιακών κατηγοριών και είναι ανοιχτή σε νέες παρόμοιες χορηγίες στο πλαίσιο στήριξης αθλητικών εκδηλώσεων. Τα λογότυπα από τις προαναφερθείσες εταιρίες έχουν αναρτηθεί εδώ και μέρες στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας (www.httf.gr).

                                                               

images stiga logoimages genesislogo

images gpsports logosite των open 2016-2017
images web

site των open   2017-2018images online site

Σύστημα Online Δηλώσεων

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην ver. 2 του συστήματος online δηλώσεων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Είσοδοςgpsport zeusimages genesislogo

stiga-728-looped