Αποτελέσματα

Κάντε κλικ στα παρακάτω links για να δείτε αναλυτικά αποτελέσματα αθλητών και ομάδων καθώς και τους τρέχοντες πίνακες αξιολόγησης:

Προσωρινή η παρούσα ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. λόγω τεχνικού προβλήματος

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ανακοινώνει ότι "εξαιτίας σοβαρού τεχνικού προβλήματος της εταιρείας, που υποστηρίζει το σάιτ της ομοσπονδίας, η ιστοσελίδα βρίσκεται από την περασμένη εβδομάδα εκτός λειτουργίας. Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. έκανε κοπιώδεις προσπάθειες για ν’ αποκατασταθεί το πρόβλημα, αλλά μέχρι σήμερα αυτό δεν έχει καταστεί δυνατό.

Κατόπιν αυτού, και καθώς στο σάιτ έπρεπε ν’ αναρτηθούν στοιχεία και πληροφορίες που αφορούν στην επικείμενη γενική συνέλευση της 22ης Μαρτίου, όπως και άλλα θέματα (π.χ. αποτελέσματα αγώνων, δελτία Τύπου, ανακοινώσεις κτλ), η ομοσπονδία κατέληξε στο να δημιουργήσει προσωρινή ιστοσελίδα με τα αναγκαία στοιχεία και τις πληροφορίες. Είναι φανερό ότι η παρούσα ιστοσελίδα είναι προσωρινή μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της βλάβης που έχει σημειωθεί. Η αρχική ιστοσελίδα αναμένεται να επανέλθει κανονικά και στην ολοκληρωμένη της μορφή εντός των ημερών".

images stiga logoimages genesislogo

images gpsports logosite των open 2016-2017
images web

site των open   2017-2018images online site

Κληρώσεις - Αποτελέσματα

Διάφορα νέα

Σύστημα Online Δηλώσεων

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην ver. 2 του συστήματος online δηλώσεων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Είσοδοςgpsport zeusimages genesislogo

stiga-728-looped