Το πινγκ πονγκ πραγματοποιεί την ευχή του 13χρονου Ευάγγελου

Η επιτραπέζια αντισφαίριση είναι τόσο δημοφιλής ανά τον κόσμο, που έχει τη δύναμη να διαδραματίσει διαφορετικούς ρόλους, που δεν εκτείνονται μόνο στα μέτρα ενός αγωνιστικού χώρου. Του λόγου το αληθές θα επιβεβαιώσει μία κίνηση με ιδιαίτερη σημασία, με κοινωνική διάσταση, που θα γίνει την Κυριακή στο Ελληνικό για χάρη ενός παιδιού! Του 13χρονου Ευάγγελου, ο οποίος πάσχει από σοβαρή ασθένεια και μέσω του φιλανθρωπικού διεθνούς οργανισμού Make A Wish (κάνε μία ευχή) ζήτησε να παίξει πινγκ πονγκ! Αυτό που τόσο θέλει θα γίνει πραγματικότητα και δεκάδες φίλοι του αθλήματος αναμένεται να βρεθούν στην αίθουσα για να τον υποδεχτούν με θέρμη και να χειροκροτήσουν την προσπάθειά του. 

Ύστερα από συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. η Ακαδημία Κορδούτης-Ζέρδιλα θα εκπληρώσει μεθαύριο την επιθυμία του μικρού Ευάγγελου να παίξει το αγαπημένο του άθλημα! «Με μεγάλη χαρά, θα φιλοξενήσουμε τον Ευάγγελο, στην αίθουσα του Άγιου Κοσμά, την Κυριακή στη 1 μμ, για να του δείξουμε τις βασικές αρχές του αθλήματος, που αγαπάει και να παίξουμε μαζί του. Η Ακαδημία μας στηρίζει οποιαδήποτε κοινωνική κίνηση, όπως αυτή του «Κάνε μια ευχή» και συμμετέχει όποτε της ζητηθεί σε παρόμοιες εκδηλώσεις», ανέφερε στην ιστοσελίδα της η Ακαδημία των πρώην διεθνών αθλητών επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Make A Wish εκπληρώνει τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών από 3 έως 18 ετών, τα οποία πάσχουν από αρρώστιες, που απειλούν τη ζωή τους. Μέσα από τη διαδικασία μιας «ευχής» ασχολείται με τον ψυχικό κόσμο του σοβαρά άρρωστου παιδιού και φέρνει για το ίδιο και την οικογένεια του αξέχαστες στιγμές γεμάτες χαμόγελα. Απώτερος σκοπός να τους κάνει να πιστέψουν ότι και τα αδύνατα μπορούν να γίνουν δυνατά, να τους χαλυβδώσει στην αντιμετώπιση της δύσκολης κατάστασης και να τους δώσει κουράγιο για το μέλλον.

Ο οργανισμός γνωστοποίησε την επιθυμία στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α., η τελευταία προθυμοποιήθηκε άμεσα και με μεγάλη χαρά να βοηθήσει και σε συνεννόηση με την Ακαδημία Κορδούτη-Ζέρδιλα βρέθηκε το που και πότε θα γίνει η σημαντική αυτή συνάντηση. Το μεσημέρι της Κυριακής θα στηθεί μικρή γιορτή για τον Ευάγγελο στην αίθουσα πινγκ πονγκ του Αγίου Κοσμά. Ο νεαρούλης θα πάρει μπλουζάκι του συλλόγου, ρακέτα και άλλα δώρα, ενώ θα συναντήσει στο τραπέζι και τον διαχρονικά κορυφαίο αθλητή της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης Καλλίνικο Κρεάνγκα! Ο τελευταίος προσκλήθηκε από την Ακαδημία και με τη συμμετοχή του θα στηρίξει την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση. Ο Ευάγγελος θα έχει την ευκαιρία να παίξει και με τον παλιό πρωταθλητή Ελλάδας του απλού ανδρών Γιάννη Κορδούτη, ο οποίος θα του δείξει βασικά στοιχεία του αθλήματος. Επίσης, θα του ανακοινωθεί ότι θα μπορεί όποτε θέλει να πηγαίνει και να παίζει δωρεάν στην αίθουσα.

Πέρα από κάθε αμφιβολία είναι εξόχως σημαντική ενέργεια για το παιδί και τους γονείς του. Κίνηση, που αναδεικνύει από τη μια πλευρά τη θέληση του μικρού Ευάγγελου να ζήσει τα θέλω του κι από την άλλη τη διάθεση των ανθρώπων του αθλήματος να βγάζουν ανά πάσα στιγμή την κοινωνική τους ευαισθησία και να βοηθούν ποικιλοτρόπως. Κίνηση, στην οποία αξίζει να συνδράμουν με την παρουσία τους οι φίλοι του πινγκ πονγκ.

 

 

 

 

Διάφορα νέα

Είσοδοςgpsportimages ΖΕΥΣ ΓΙΑ SITEimages genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped