Με 80 συμμετοχές το 3ο Παγκρήτιο τουρνουά

Pagritio Nov_2014_paidiaΜεγάλη επιτυχία σημείωσε και τη φετινή σεζόν το Παγκρήτιο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης, που διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή 9 Νοεμβρίου ο Ο.Α. Χανίων στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης. Είναι το 3ο που γίνεται (πάντα από το ίδιο σωματείο) και τώρα είχε τη μεγαλύτερη απήχηση από κάθε άλλη φορά με 80 συμμετοχές από διάφορες περιοχές του νησιού. Απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους, σε εν ενεργεία αθλητές και σε ανεξάρτητους. Εκτός από τα Χανιά αγωνίστηκαν άτομα από το κοντινό Ακρωτήρι και το Ηράκλειο. Αθλητές είχαν ο Ο.Α.Α. Ηρακλείου, ο Α.Ο. Ακρωτηρίου και φυσικά ο Ο.Α. Χανίων.

Σχηματίστηκαν τρεις κατηγορίες. Μία για τις τάξεις του δημοτικού με αγόρια και κορίτσια μαζί, μία για τους ανεξάρτητους, αυτούς δηλαδή, που ποτέ δεν είχαν Pagritio tournoua_Nov_2014αθλητικό δελτίο σε σωματείο και μία (επίσης μικτή) για τους συμμετέχοντες σε αγώνες της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., οι οποίοι αγωνίστηκαν όλοι μαζί ανεξάρτητα από τη δυναμικότητά τους. Χρησιμοποιήθηκαν οκτώ τραπέζια και το πρόγραμμα κράτησε από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Αρχικά σχηματίστηκαν όμιλοι των 4ων και μετά έγιναν νοκ άουτ ματς, εκτός από την κατηγορία του δημοτικού, όπου έγιναν όμιλοι και στη δεύτερη φάση γκρουπ, καθώς το επέτρεψε η μεγάλη συμμετοχή. Όλοι οι αθλούμενοι έδωσαν μία σειρά από παιχνίδια, χάρηκαν την παρουσία τους στο κλειστό γυμναστήριο μιας περιοχής με παράδοση στην επιτραπέζια αντισφαίριση κι έδωσαν ραντεβού για το επόμενο Παγκρήτιο τουρνουά.

Τα αποτελέσματα:

Κατηγορία αγωνιστικού:

1. Ρόδω Πιπεράκη (Ο.Α. Χανίων)

2. Ματθαίος Οικονόμου (Α.Ο. Ακρωτηρίου)

3. Δωροθέα Δελάκη (ΟΑ Χανίων), Ανδρέας Φανουράκης (Α.Ο. Ακρωτηρίου)

Κατηγορία ανεξαρτήτων:

1. Γωγώ Πρωτοπαπαδάκη

2. Γιώτα Κοτσαμιχάλη

3. Κεφαλογιάννης, Στέλιος Σημενοουδάκης

Κατηγορία δημοτικού:

1. Ζωή Αγγελίδου (Ο.Α. Χανίων)

2. Παναγιώτης Κερασιώτης (Α.Ο. Ακρωτηρίου)

3. Ανελίζα Βαμβακάκη (Ο.Α. Χανίων), Γιάννης Χαριτάκης (Α.Ο. Ακρωτηρίου)

 

* Φωτό 1: Γκρουπ παιδιών στο κλειστό γυμναστήριο των Χανίων

* Φωτό 2: Η υπεύθυνος του τμήματος πινγκ πονγκ του Ο.Α. Χανίων Κική Ερηνάκη στη γρανμματεία των αγώνων μαζί με τους προπονητές του σωματείου Μιχάλη Αγγελίδη και Μανώλη Σγουρομάλλη.                                                          

Διάφορα νέα

Είσοδοςgpsportimages ΖΕΥΣ ΓΙΑ SITEimages genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped