Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πραγματοποίησε την ευχή του με πολύ πινγκ πονγκ ο μικρός Ευάγγελος

Make a_Wish_1_me_Kre_Kordout

Make a_Wish_1_me_Kre_KordoutΔεν ήταν συνηθισμένη η χτεσινή ημέρα στην αίθουσα πινγκ πονγκ του Αγίου Κοσμά. Μπορεί να περιλάμβανε αγώνα διασυλλογικού πρωταθλήματος, όμως το πλέον σημαντικό είναι ότι είχε εκδήλωση με κοινωνική διάσταση και εκλεκτό προσκεκλημένο. Η Ακαδημία Κορδούτης-Ζέρδιλα και τα συνεργαζόμενα με αυτή σωματεία υποδέχτηκαν με θέρμη τον 13χρονο Ευάγγελο κι έκαναν πραγματικότητα τη μεγάλη του επιθυμία να παίξει πινγκ πονγκ. Την είχε εκφράσει μέσω του φιλανθρωπικού διεθνούς οργανισμού Make A Wish (Κάνε Μία Ευχή Ελλάδος) και υλοποιήθηκε στο Ελληνικό ύστερα από συνεννόηση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. με την Ακαδημία.

Το ραντεβού δόθηκε για το μεσημέρι της Κυριακής. Ο νεαρός, που πάσχει από σοβαρή ασθένεια, μπήκε στην αίθουσα με πλατύ χαμόγελο, μεγάλη όρεξη για Make a_Wish_Vaggelis_paizeiπαιχνίδι και άφησε έξω από αυτή κάθε άλλη έγνοια. Δίπλα του οι γονείς του και η αδερφή του, όπως και στελέχη του οργανισμού Make A Wish (Κάνε Μια ευχή Ελλάδος). Κοντά του οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας, ο θρύλος της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης Καλλίνικος Κρεάνγκα και δεκάδες άνθρωποι του αθλήματος, οι οποίοι ήταν έτοιμοι να παίζουν μαζί του, να του δείξουν κινήσεις, να του λύσουν απορίες για το άθλημα και φυσικά να τον χειροκροτήσουν. Ο μικρός Ευάγγελος έπιασε ρακέτα γεμάτος ενθουσιασμό και στις περίπου δύο ώρες παραμονής στο γυμναστήριο ξέδωσε με άφθονο παιχνίδι. Έκανε φανερό από την αρχή μάλιστα, ότι έχει ξαναπαίξει πινγκ πονγκ και μπορούσε ν’ ανταλλάξει πολλές μπαλιές. Ο Κρεάνγκα, η Διάνα Ζέρδιλα, ο Γιάννης Κορδούτης και μικροί αθλητές των σωματείων έπαιξαν μαζί του. Ο πρώτος τον καθοδήγησε στο τραπέζι πιάνοντας και το χέρι του σε κάποιες κινήσεις, χαρίζοντας του έτσι μία μοναδική εμπειρία.      

Make a_Wish_fanela_sto_VaggeliΌλα ήταν τέλεια. Οι άνθρωποι του πινγκ πονγκ δώρισαν στον Ευάγγελο ρακέτα και μπλούζα της Ακαδημίας και του παρέδωσαν πάπυρο της Ακαδημίας, που έλεγε ότι έχει κερδίσει δωρεάν συνδρομή για όλο το χρόνο και  μπορεί ελεύθερα να πηγαίνει στο Ελληνικό και να παίζει. Η λιτή, αλλά τόσο σημαντική εκδήλωση κοινωνικού χαρακτήρα έκλεισε με φαγητό και μικρή γιορτή με όλα τα παιδιά!

 * Τρεις φωτογραφίες από τη μικρή εκδήλωση στο Ελληνικό για χάρη του νεαρού Ευάγγελου, ο οποίος πραγματοποίησε τη μεγάλη του επιθυμία να παίξει πινγκ πονγκ.  

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ