Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η Πάτρα πεδίο δράσης των μικρών αυτό το Σαββατοκύριακο

Open Patras_Geniko

Open Patras_GenikoΤο καθιερωμένο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Πάτρας ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχτεί τα ταλεντάκια της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Από σήμερα με τις αφίξεις των αποστολών και μέχρι την Κυριακή με την ολοκλήρωση του τουρνουά, η αχαϊκή πρωτεύουσα γίνεται το επίκεντρο της αγωνιστικής δραστηριότητας. Η Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον δήμο Πατρέων διοργανώνει το 5ο όπεν στη μνήμη του πρώην προέδρου της κι επί σειρά ετών βασικού διοικητικού στελέχους της ομοσπονδίας Ιωάννη Ασημακόπουλου και είναι καθόλα έτοιμη για να τιμήσει ξανά με τον καλύτερο τρόπο το αύριο του αθλήματος. Θα είναι το 7ο ανοιχτό πρωτάθλημα της σεζόν,  θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Παναγίας Αλεξιώτισσας και πρόκειται να συγκεντρώσει περισσότερα από 130 παιδιά.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν τις 140 και χωρίζονται σε 24 νέους, 8 νεάνιδες, 41 παίδες, 18 κορασίδες, 36 παμπαίδες και 13 παγκορασίδες. Πέρα από τα σωματεία της Πάτρας και άλλων περιοχών της δυτικής Ελλάδας (Ηλεία, Κορινθία, Ναύπακτο), θα μετάσχουν αθλητές κι αθλήτριες από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τα Γιάννενα, τη Φλώρινα, τη Βέροια και την Αλεξανδρούπολη. Ανάμεσά τους θα είναι αρκετά παιδιά, που βρίσκονται στην πρώτη 10άδα των ελληνικών πινάκων αξιολόγησης. Ήτοι ο Γιώργος Σταματούρος στους νέους, η Γεωργία Χατζηλυγερούδη, η Ελένη Σοφρά, η Ιφιγένεια Ισαμπάλογλου στις νεάνιδες, ο Νίκος Βλαχάκης, ο Γιάννης Ράμμος, η Ιωάννα Γερασιμάτου στις κορασίδες, ο Παναγιώτης Αδριανός, ο Αλέξανδρος Μαργαρίτης, ο Γεράσιμος Πετρής, ο Ιάκωβος Αϊβατίδης στους παμπαίδες, η Δανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου, η Δέσποινα Μυτακίδου και η Ναταλία Καφάτου στις παγκορασίδες.

Το απόγευμα σήμερα γίνεται η κλήρωση των γκρουπ με τους αθλητές, που θα είναι παρόντες στην πόλη. Η πρώτη φάση των έξι κατηγοριών περιλαμβάνει γκρουπ και η δεύτερη νοκ άουτ ματς με διαβάθμιση. Το πρόγραμμα αρχίζει αύριο στις 09.00 με τους ομίλους των παίδων. Υπολογίζεται να διαρκέσουν μέχρι νωρίς το απόγευμα και θα συνεχιστούν επίσης από τις 09.00 την Κυριακή με διαβάθμιση όλων των κατηγοριών. Οι τελικοί προβλέπεται να γίνουν γύρω στις 13.40 και η αυλαία θα πέσει με τις απονομές και την τελετή λήξης.

ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ

Το τουρνουά στηρίζουν συνολικά 13 χορηγοί και είναι οι εξής:

Λουξ (μεγάλος χορηγός)

Αθλομάνια

G.A. Sports

Quality Meat Carna

Mediterranee Hotel

G.P. Sports

Adonis City Hotel

Πρώτο

K.T.E.Λ. Αχαΐας

Ideal Bikes

ΜεζεδοποτείοΣινιάλο

ΣΠΟΡ FM Πάτρας

Galaxy City Center Hotel

Ξεχωριστό ενδιαφέρον για τους αθλητές και τους συνοδούς τους έχει το γεγονός ότι θα κληρωθούν δώρα. Είναι συνολικά 27, προέρχονται από την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και τους χορηγούς και δεν περιλαμβάνονται μόνο είδη πινγκ πονγκ. Η λίστα με όλα τα δώρα υπάρχει στις ιστοσελίδες της ομοσπονδίας (www. httf.gr) και των αγώνων (www.openpatras.com).

ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ

Στο μεταξύ, στο σάιτ της ομοσπονδίας αναρτήθηκε σήμερα η προκήρυξη για το επόμενο αναπτυξιακό τουρνουά της σεζόν, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Δεκεμβρίου στη Δράμα. Θα το διοργανώσει η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον δήμο Δράμας και τον Α.Σ.Ε.Α. Δράμας. Το χρονικό διάστημα για τις ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής (όπως πάντα στη διεύθυνση http://entries.httf.gr) αρχίζει την προσεχή Δευτέρα 24 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 30 του μήνα.

                                                

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ