Τρεις υποψήφιοι από τον χώρο του πινγκ πονγκ για τους καλύτερους της χρονιάς στη Θράκη! Πώς μπορείτε να ψηφίσετε

Veroia pagora_November_2014Διαγωνισμό για την ανάδειξη των κορυφαίων αθλητών του 2014, που κατάγονται από τη Θράκη ή δραστηριοποιούνται σε αυτήν διεξάγει το αθλητικό site www.thrakisports.gr. Με την προτροπή «ψηφίστε τους καλύτερους θρακιώτες αθλητές της χρονιάς και κερδίστε πλούσια δώρα» η ιστοσελίδα βάζει γι’ άλλη μια χρονιά τους αναγνώστες της στο παιχνίδι για να ψηφίσουν τους κορυφαίους της χρονιάς που φεύγει.Ακολουθώντας τη λογική αντίστοιχων ψηφοφοριών σε πανελλήνιο ή και διεθνές επίπεδο το site θ’ αναδείξει τους καλύτερους της συγκεκριμένης γεωγραφικής περιοχής στις κατηγορίες του αθλητή, της αθλήτριας, του προπονητή, του διαιτητή και της ομάδας και αποτελεί τιμή για την επιτραπέζια αντισφαίριση το γεγονός ότι μέσα στα προτεινόμενα ονόματα είναι και τρεις άνθρωποι του αθλήματος!

Μετά από δύο εβδομάδες διεργασιών και προτάσεων η συντακτική ομάδα του ThrakiSports κατέληξε σ’ έναν αριθμό υποψηφίων ανά κατηγορία κι εκεί συναντάμε τις νεαρές αθλήτριες του Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης Θεοδώρα Βασιλειάδου και Ηρώ Κοζάρη, καθώς και τον επί σειρά ετών προπονητή του ίδιου σωματείου Παράσχο Αβραμίδη. Η ψηφοφορία βρίσκεται σε εξέλιξη διαρκεί έως τις 26 Δεκεμβρίου και σαφώς έχει σημασία για τους προαναφερόμενους υποψήφιους να στηριχτούν γενικά από  τον κόσμο του πινγκ πονγκ απ’ όλη την Ελλάδα!

Η Κοζάρη είναι 14 ετών και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων του 2014 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό. Μάλιστα, με την επιτυχία της είχε «αναγκάσει» μέχρι και τον υφυπουργό Εξωτερικών Άκη Γεροντόπουλο να θυμηθεί να νιάτα του ως αθλητής του πινγκ πονγκ και να εκδώσει συγχαρητήρια ανακοίνωση. Στην αρχή της χρονιάς αναδείχθηκε και πρωταθλήτρια Θράκης στο απλό κορασίδων, αλλά ένας τραυματισμός της στέρησε περισσότερες συμμετοχές και διακρίσεις. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου, ότι στις 14 Μαΐου, που γιορτάζεται η απελευθέρωση της πόλης επιλέχτηκε από τη διοίκηση του Εθνικού ανάμεσα σε 1.500 παιδιά για να είναι η σημαιοφόρος του σωματείου στην παρέλαση.

Η Βασιλειάδου (στη φωτό από την απονομή της κατηγορίας παγκορασίδων στο ανοιχτό πρωτάθλημα της Βέροιας) είναι 12 ετών κι έχει ήδη ξεχωρίσει ως μεγάλο ταλέντο στον χώρο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Η αθλήτρια του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στις παγκορασίδες στο 6ο αναπτυξιακό τουρνουά της φετινής σεζόν, που διεξήχθη στη Βέροια. Στη διάρκεια της χρονιάς κατέκτησε μετάλλια και σε άλλα σημαντικά τουρνουά όπως στη Φλώρινα, το Μέτσοβο, τη Δράμα και την Ελευσίνα.

Ο Παράσχος Αβραμίδης θεωρείται ο «πρύτανης» του πινγκ πονγκ στην Θράκη, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα. Εδώ και 25 χρόνια καλλιεργεί το άθλημα στην Αλεξανδρούπολη μέσα από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Με άσβεστο μεράκι, αμείωτο πάθος και απόλυτη συνέπεια είναι στην υπηρεσία του αθλήματος κι εκτός του ότι παρουσιάζει συνεχώς νέα ταλέντα έχει συμβάλει καθοριστικά στο να είναι ο Εθνικός, με βάση τις διακρίσεις του, 6ο σωματείο σε όλη τη χώρα στην ετήσια αξιολόγηση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α..

Στη διεύθυνση http://www.thrakisports.gr/component/k2/15586-psifiste-tous-kalyterous-thrakiotes-athlites-tis-xronias-kai-kerdiste-ploysia-dora.html θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να ψηφίσετε μέσα από το facebook.

Για τον τρόπο ψηφοφορίας η ιστοσελίδα σημειώνει τα εξής: 

«Αρχικά, αντιγράφετε την παρακάτω αίτηση, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας και τις απαντήσεις σας σε κάθε μία από τις πέντε ερωτήσεις για καλύτερο αθλητή, καλύτερη αθλήτρια, καλύτερο προπονητή, καλύτερο διαιτητή και καλύτερη ομάδα της Θράκης για το 2014. Διευκρινίζουμε ότι αν δεν έχετε γνώμη για κάποια από τις κατηγορίες, μπορείτε να αφήσετε κενή την απάντησή σας, δεν είναι δηλαδή απαραίτητο να απαντήσετε σε όλα τα ερωτήματα. Δεκτές θα γίνουν συμμετοχές ακόμα και αν απαντούν μόνο σε ένα από τα ερωτήματα.

Ακολούθως, το κείμενο αυτό  με τις συμπληρωμένες δικές σας απαντήσεις και φυσικά τα στοιχεία σας το στέλνετε με μήνυμα μέσω του facebook στο γκρουπ της σελίδας του ThrakiSportS (προσοχή, στη σελίδα thrakisports.gr όπου θα πρέπει να έχετε κάνει like). Μόνο με τον τρόπο αυτό γίνονται δεκτές οι συμμετοχές σας, προστίθενται οι επιλογές σας στην ψηφοφορία που διενεργείται και λαμβάνετε μέρος στην κλήρωση για τα δώρα. Δεν ισχύουν άλλοι τρόπο (πχ e-mails ή μηνύματα στο προφίλ από τυχόν φίλους κλπ).

Διευκρινίζεται επίσης ότι κάθε αναγνώστης που έχει κάνει like έχει δικαίωμα να στείλει ένα μήνυμα - ψηφοδέλτιο με τις απαντήσεις του. Σε περίπτωση που από τον ίδιο λογαριασμό του facebook παραληφθούν περισσότερα μηνύματα, τότε θα καταγράφονται στην ψηφοφορία οι απαντήσεις στο πρώτο από αυτά και μόνο, ωστόσο δεν θα συμμετάσχει ο συγκεκριμένος αναγνώστης στην κλήρωση για τα δώρα που δίνει το ThrakiSportS σε όσους συμμετέχουν στον διαγωνισμό.

Ακολουθεί η αίτηση συμμετοχής στην ψηφοφορία, την οποία οφείλετε να αντιγράψετε, να απαντήσετε και να αποστείλετε:

Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥ 2014 ΣΤΑ ΣΠΟΡ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ______________________________________________

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΤΗΛΕΦΩΝΟ):___________________________

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2014: _________________

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2014:  _________________

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2014: ____________

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2014: ________________

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2014:_____________________

 

 

Διάφορα νέα

Είσοδοςgpsportimages ΖΕΥΣ ΓΙΑ SITEimages genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped