Αποτελέσματα

Κάντε κλικ στα παρακάτω links για να δείτε αναλυτικά αποτελέσματα αθλητών και ομάδων καθώς και τους τρέχοντες πίνακες αξιολόγησης:

Στο νούμερο 14 της παγκόσμιας κατάταξης η εθνική μας ομάδα των ανδρών

Μία θέση ψηλότερα, συγκριτικά με τον Μάιο, βρίσκει την εθνική μας ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης των ανδρών ο νέος πίνακας αξιολόγησης του ομαδικού, που ανακοίνωσε η διεθνής ομοσπονδία του αθλήματος. Η Ελλάδα εμφανίζεται στο νούμερο 14 με 244 πόντους και είναι ισόβαθμη με τη Σουηδία. Τον προηγούμενο μήνα ήταν στο νούμερο 15 μαζί με τη Βόρεια Κορέα.

Στο μεταξύ, τα στελέχη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος συνεχίζουν ν’ απολαμβάνουν τις ολιγοήμερες διακοπές και το πρωί της προσεχούς Δευτέρας θα πρέπει να βρίσκονται στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας ώστε ν’ αρχίσουν προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το χρονικό διάστημα μέχρι την αναχώρηση για το Λονδίνο, όπου θυμίζουμε ότι τα ελληνικά χρώματα θα εκπροσωπήσουν ο Καλλίνικος Κρεάνγκα και ο Παναγιώτης Γκιώνης, θ’ αποτελέσει και το βασικό στάδιο στην προετοιμασία των διεθνών μας εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Στις γυναίκες η εθνική μας ομάδα βρίσκεται τον Ιούνιο στην 48η θέση του WorldTeamRank με 144 πόντους. Εμφανίζεται επίσης μία θέση πιο ψηλά, καθώς τον προηγούμενο μήνα ήταν 49η. Από τη δραστηριότητα των διεθνών στο ΣΕΦ η είδηση είναι ότι έχει αρχίσει προπονήσεις εδώ και λίγες ημέρες η Αγγελίνα Παπαδάκη, η οποία επέστρεψε στο εθνικό συγκρότημα ύστερα από περίπου 2,5 χρόνια.

 

                                                                              

 

images stiga logoimages genesislogo

images gpsports logosite των open 2016-2017
images web

site των open   2017-2018images online site

Κληρώσεις - Αποτελέσματα

Διάφορα νέα

Σύστημα Online Δηλώσεων

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην ver. 2 του συστήματος online δηλώσεων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Είσοδοςgpsport zeusimages genesislogo

stiga-728-looped