Φοίνικες και Αναγέννηση πρωταθλητές στη Δυτική Ελλάδα, ΟΑ Χανίων 2000 και ΑΣΕΑ Χίος στη λοιπή χώρα

Οι πρωταθλητές της Β΄Εθνικής σε δύο περιοχές της περιφέρειας αναδείχτηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο κι έγιναν γνωστές τέσσερις από τις ομάδες, που θα πάνε στα μπαράζ ανόδου. Στη Δυτική Ελλάδα έφτασαν στην πρωτιά δύο σωματεία από την Πάτρα, οι Φοίνικες στους άνδρες και η Αναγέννηση στις γυναίκες. Για τη λοιπή χώρα (νησιά) τον τίτλο κατέκτησαν ο ΟΑ Χανίων 2000 στους άνδρες και ο ΑΣΕΑ Χίος στις γυναίκες. Οι τέσσερις σύλλογοι θα διεκδικήσουν τώρα την άνοδο στην Α2 κατηγορία μέσα από τα μπαράζ, που θα γίνουν στις 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου, μαζί με ομάδες απ’ όλες τις περιοχές.

Τα Προ-μπαράζ για τη λοιπή χώρα διεξήχθησαν το Σάββατο στην αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Αναμετρήθηκαν οι ομάδες, που πρώτευσαν στους ομίλους της Μυτιλήνης, της Κρήτης και της Χίου και απουσίασε μόνο το ανδρικό συγκρότημα του ΓΑΣ Λέσβου. Έτσι, στους άνδρες ο ΟΑ Χανίων 2000 αντιμετώπισε μόνο τον Παγχιακό, τον κατέβαλλε με 4-3 και πήρε την 1η θέση. Στις γυναίκες ο ΑΣΕΑ Χίος επικράτησε με 4-3 του ΟΑ Χανίων και με 4-0 του ΓΑΣ Λέσβου.

Χτες Κυριακή φιλοξενήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Πάτρας «Δημήτρης Τόφαλος»  τα Προ–μπαράζ Δυτικής Ελλάδας και πήραν μέρος οι ομάδες που πρωταγωνίστησαν στους ομίλους της Πελοποννήσου. Στους άνδρες οι Φοίνικες Πάτρας κατέκτησαν πανηγυρικά την πρωτιά, καθώς νίκησαν με 4-0 όλους τους αντιπάλους τους. Τη 2η θέση κατέλαβε ο Ίφιτος Πατρών, την 3η ο ΜΑΣ Ολυμπιακός Άσσου Κορινθίας και την 4η το Αιγαίο από την Ηλεία.

Στις γυναίκες η κόντρα αφορούσε μόνο τις δύο ομάδες, που πρωτεύσαν στα ισάριθμα γκρουπ της αχαϊκής πρωτεύουσας, δηλαδή την Αναγέννηση Πατρών και την Παγώνα Πατρών. Η Αναγέννηση έφτασε στη νίκη με 4-2, αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Δυτικής Ελλάδας και θα εκπροσωπήσει την περιοχή στα μπαράζ.

ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Με επιτυχία έγινε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη το 1ο γι’ αυτή τη σεζόν τουρνουά βετεράνων και ανεξαρτήτων της Βόρειας Ελλάδας. Πήραν μέρος 72 αθλητές, 42 ανεξάρτητοι και 30 βετεράνοι και σχηματίστηκαν πέντε κατηγορίες. Τα αποτελέσματα:

Βετεράνοι 40-49 ετών:

1. Ν. Μουχτούρης (Ολυμπιακός)

2. Ι. Κουρούπας (Πολύγυρος)

3. Β. Βερύκιος (Βότσης), Γαβρ. Κυριακίδης (Βότσης)

Βετεράνοι 50-59 ετών:

1. Νικ. Δούης (Αθηναϊκός)

2. Θεολ. Καπετανίδης (Ιωάννινα)

3. Θεοδ. Παναγιωτίδης (Θερμαίος), Φ. Ζαπάρτας (Καβάλα)

Ανεξάρτητοι -40 ετών:

1. Γ. Στεφανίδης (Κοζάνη)

2. Δημ. Ανδρεάδης (Θεσσαλονίκη)

3. Ανδρ. Ιντζίδης (Κιλκίς), Αθαν. Αργυριάδης (Κοζάνη)

Ανεξάρτητοι 41-50 ετών:

1. Κυρ. Λιάσος (Φλώρινα)

2. Παν. Λάσκαρης (Θεσσαλονίκη)

3. Γ. Λυγούρας (Φλώρινα), Μιχαηλίδης (Θεσσαλονίκη)

Ανεξάρτητοι 51 + ετών:

1. Κ. Κούμπης (Αθήνα)

2. Ισ. Βασιλειάδης (Αθήνα)

3. Κ. Καζάκης (Σταυρούπολη), Δημ. Πάροδος (Θεσσαλονίκη)

gpsportimages epathla-zeus1images genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped