Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Το τουρνουά βετεράνων & ανεξαρτήτων του Παγχιακού στη μνήμη Λεόντιου Χριστοφορίδη

Xios event_oloi_mazi

Xios event_oloi_maziΜεγάλη επιτυχία σημείωσε το 1ο τουρνουά βετεράνων και ανεξαρτήτων στη μνήμη του Λεόντιου Χριστοφορίδη, που διοργάνωσε την Xios event_geniko_plano_2Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο του ΒΑΟΛ, ο Παγχιακός Γυμναστικός Σύλλογος. Το ρεπορτάζ που έστειλε στην ομοσπονδία το σωματείο από τη Χίο, αναφέρει ότι «μέσα σε πολύ όμορφο κλίμα παλιοί αθλητές θυμήθηκαν τα παιδικά τους χρόνια, που αγωνίζονταν στα τραπέζια, ενώ την ίδια στιγμή ήρθαν και πολλοί ανεξάρτητοι για ν’ απολαύσουν τη διασκέδαση του παιχνιδιού. Παρόλη τη μακρόχρονη απουσία τους από το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης οι βετεράνοι εμφανίστηκαν σε καλό αγωνιστικό επίπεδο και πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους, οι οποίοι είχαν γεμίσει τις κερκίδες με τις οικογένειές τους. Έγιναν αμφίρροποι και εντυπωσιακοί αγώνες και οι συμμετέχοντες έδειξαν σε όλους ότι η τέχνη της ρακέτας δεν ξεχνιέται όσα χρόνια και να περάσουν». Ο Λεόντιος Χριστοφορίδης, ήταν ένας από τους ανθρώπους, που βοήθησαν στην καθιέρωση και την ανάπτυξη της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο νησί. Στο τουρνουά μπορούσαν να πάρουν μέρος όλοι όσοι είχαν υπάρξει κατά το παρελθόν αθλητές πινγκ πονγκ σε διάφορες ομάδες της Χίου και είναι άνω των 30 ετών (βετεράνοι), αλλά και όσοι δεν είχαν αγωνιστεί ποτέ σε κάποια ομάδα και είναι 18 και άνω (ανεξάρτητοι). Στην κατηγορία των βετεράνων συμμετείχαν 28 αθλητές και στους ανεξάρτητους 12. Στην πρώτη φάση των αγώνων οι αθλητές ήταν χωρισμένοι σε ομίλους των τριών ή των τεσσάρων ατόμων και οι δύο πρώτοι του κάθε ομίλου προκρίνονταν στη φάση των αγώνων νοκ-άουτ.

Xios event_veter-anexart_2Αναλυτικά οι νικητές:

Βετεράνοι:

1. Κωνσταντίνος Μισόβουλος

2. Ανδρέας Καραμούζος

3. Παναγιώτης Καρατζάνος

Ανεξάρτητοι:

1. Σπυρίδων Μπουλάς

2. Νικόλαος Γουρλής

3. Εμμανουήλ Κουτούρας

Xios event_veter-anexart_1Σε όλους όσοι αγωνίστηκαν δόθηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια και διπλώματα, ενώ με το πέρας των αγώνων έγιναν και κληρώσεις για διάφορα δώρα. Στο τέλος όλοι έμειναν ευχαριστημένοι που τους δόθηκε η ευκαιρία να ξαναζήσουν όμορφες στιγμές μέσα από το άθλημα, που έχουν αγαπήσει και  ευχήθηκαν να ξαναγίνει το τουρνουά και του χρόνου.

Ο Παγχιακός Γ.Σ. θέλησε τέλος, να ευχαριστήσει όλους όσοι εργάστηκαν για την υλοποίηση αυτού του τουρνουά: «Τους αθλητές του συλλόγου μικρούς και μεγάλους που βοήθησαν, την εφημερίδα Πολίτης που ήταν ο μεγάλος χορηγός των αγώνων, τα καταστήματα ADMIRAL και GPSposrts για τη χορηγία των δώρων που κληρώθηκαν, το γραφιστικό γραφείο Think+, τον Νικόλαο Σγούταγια την παραχώρηση της μικροφωνικής εγκατάστασης, καθώς και το Ν.Π. του δήμου Χίου για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου του ΒΑΟΛ. Οι άνθρωποι του Παγχιακού Γ.Σ. εύχονται σε όλους καλές γιορτές με υγεία και ανανεώνουν για του χρόνου το επόμενο ραντεβού των βετεράνων και ανεξαρτήτων».

 

* Το γραφειο Τύπου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ευχαριστεί θερμά και για το φωτογραφικό υλικό τον προπονητή του Παγχιακού Κωνσταντίνο Αναγνώστου

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ