Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μέρος του …ονείρου το πινγκ πονγκ στην Ονειρούπολη της Δράμας

Oneiroupoli paizoun_ping_pong_2

Oneiroupoli paizoun_ping_pong_2Το μαγευτικό για τα παιδιά σκηνικό της Ονειρούπολης δεν θα μπορούσε να μην έχει και πινγκ πονγκ! Σε όλη την εορταστική περίοδο η Oneiroupoliπασίγνωστη ξεχωριστή πολιτεία, που παραδοσιακά δημιουργείται στη Δράμα, φιλοξένησε στους χώρους της και το δημοφιλές άθλημα. Οι τέσσερις σύλλογοι επιτραπέζιας αντισφαίρισης της πόλης επιφύλαξαν και αυτή την εμπειρία στους χιλιάδες επισκέπτες της Ονειρούπολης απ’ όλη την Ελλάδα και εθελοντικά πρόσφεραν τις γνώσεις και την εμπειρία τους πάνω σε θεωρητικά και πρακτικά θέματα του αθλήματος.

Οι δράσεις στο πινγκ πονγκ έγιναν μέσα σε μικρή λευκή σκηνή (που ήταν θερμαινόμενη) και είχαν τεράστια επισκεψιμότητα. Επί δεκατρείς ημέρες και από 9 έως και 13 ώρες καθημερινά, αθλητές προπονητές και παράγοντες των τοπικών σωματείων προσέλκυαν το ενδιαφέρον του κοινού άλλοτε με προπονήσεις επίδειξης, άλλοτε με αγώνες, αλλά τις περισσότερες φορές παίζοντας και διδάσκοντας στους επισκέπτες απλές ή προχωρημένες τεχνικές. 
«Η χαρά όλων ήταν μεγάλη και ο απολογισμός πλούσιος σε εμπειρίες, διασκέδαση, επαφές, διαπροσωπικές σχέσεις, φωτογραφίες, μελομακάρονα, κτλ…Να είμαστε καλά και του χρόνου, ώστε να το επαναλάβουμε με ακόμα καλύτερες προϋποθέσεις και αποτελέσματα», ανέφεραν χαρακτηριστικά σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης οι υπεύθυνοι του πινγκ πονγκ στη Δράμα κι έδωσαν μια γεύση από το εορταστικό κλίμα που επικράτησε. Να θυμίσουμε ότι η έναρξη της φετινής Ονειρούπολης είχε συμπέσει με τη διεξαγωγή του ανοιχτού πρωταθλήματος μικρών ηλικιών στη Δράμα γεγονός, που είχαν εκμεταλλευτεί πολλοί από τους αθλητές.
Oneiroupoli paizoun_ping_pongΤέλος, η διοίκηση των Συλλόγων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Δράμας ευχαρίστησε με ανακοίνωσή της «τον δήμο Δράμας για τη φιλοξενία και την παραχώρηση της σκηνής και όλους τους υπεύθυνους της Ονειρούπολης για την πλήρη κάλυψη των τεχνικών αναγκών μας, τους προπονητές και τους αθλητές των συλλόγων, που θυσίασαν αρκετές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο τους ώστε να στελεχώσουν αυτή την προσπάθεια, όπως και όλους τους φιλοξενούμενούς μας, που μας επισκέφθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους».

 

* Τρεις φωτογραφίες του προέδρου του Α.Σ.Ε.Α Δράμας Βασίλη Καραουλάνη από τις δράσεις στο πινγκ πονγκ και την είσοδο της Ονειρούπολης.

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ