Πολλές δεκάδες μαθητών και στο φετινό κάλεσμα του ΑΣΕΑ Καβάλας για πινγκ πονγκ σε ανοιχτό χώρο

Η ιδέα εφαρμόστηκε πρώτη φορά πέρσι και είχε μεγάλη απήχηση. Όπως φάνηκε αυτό αποτέλεσε οιωνό για τη συνέχεια διότι και φέτος, το 2ομαθητικό τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης Δημοτικών Σχολείων Καβάλας σε ανοιχτό χώρο, συνάντησε τεράστια ανταπόκριση. Το πρωτάθλημα για παιδιά δημοτικού σχολείου διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στην κεντρική παραλιακή οδό της πόλης και συγκέντρωσε 83 αγόρια και κορίτσια. Το διοργάνωσε ο Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας με τη συγκατάθεση του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας, ο οποίος παραχώρησε τον χώρο, και σημαντική βοήθεια από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής της πόλης, τη Δημωφέλεια και την εταιρεία «Ατλαντίδα»-Τουρναβίτης.

Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν στις κατηγορίες μαθητών και μαθητριών Α-Β-Γ και Δ-Ε-Στ τάξεων και για περίπου πέντε ώρες καταγράφηκε πλούσια αγωνιστική δράση σε 5 τραπέζια. Στη μεγάλη κατηγορία των μαθητών Δ-Ε-Στ τάξεων αναδείχτηκε νικητής ο Γιώργος Πασχαλέρης. Στον τελικό κατέβαλλε με 3-0 σετ τον Κωνσταντίνο Παραδέλη. Στην κατηγορία των μαθητών Α-Β-Γ κατέκτησε την πρωτιά ο Κίμων Αντωνιάδης και στο τελικό νίκησε 3-0 σετ τον Νίκο Πασχαλέρη .

Στις μαθήτριες Δ-Ε-Στ πήρε την 1η θέση η Θεοδώρα-Μαρία Ζήσου, που στον τελικό επιβλήθηκε 3-2 της Χριστίνας Ταουσάνη. Στις μαθήτριες Α-Β-Γ πρώτευσε η Λαμπρινή Γκαβαλιά, η οποία νίκησε στον τελικό την Μαρία Ναλμπάντη με σκορ 3-2.

Ο ΑΣΕΑ Καβάλας αθλοθέτησε μετάλλια στους πρώτους, τους δεύτερους και τους τρίτους αθλητές των τεσσάρων κατηγοριών, ενώ έδωσε και αναμνηστικά διπλώματα σε όσους έλαβαν μέρος.

Οι νικητές σε κάθε κατηγορία:

ΜΑΘΗΤΕΣ Δ-Ε-ΣΤ τάξεων:

1. Γιώργος Πασχαλέρης (16ο)

2. Κωνσταντίνος Παραδέλης (17ο)

3. Άγγελος Μιχαηλίδης (16ο)

-. Μανώλης Αλαρούπης (25ο)

ΜΑΘΗΤΕΣ Α-Β-Γ τάξεων:

1. Κίμων Αντωνιάδης (25ο)

2. Νικόλαος Πασχαλέρης (16ο)

3. Βασίλης Θωμαΐδης (18ο)

-. Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης (16ο)

ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ Δ-Ε-ΣΤ τάξεων:

1. Θεοδώρα-Μαρία Ζήσου (16ο)

2. Χριστίνα Ταουσάνη (33ο)

3. Καλλιόπη Τζουνοπούλου (16ο)

-. Ελένη Κοτίνη (33ο)

ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ Α-Β-Γ τάξεων:

1. Λαμπρίνη Γκαβαλιά (33ο)

2. Μαρία Ναλμπάντη (16ο)

3. Θεοδώρα Πάτρα (19ο) 

-. Μερώπη Παπαδοπούλου (16ο)

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΙΟΥΝΙΟΥ

Στο μεταξύ, συνεχίζεται και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Ιουνίου το πρόγραμμα ανάπτυξης του αθλήματος στην Καβάλα και τις γύρω περιοχές. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριο του δημοτικού σχολείου της περιοχής του Παληού κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 13:15-14:15, καθώς επίσης και στον ειδικό χώρο του 25ου Δημοτικού Σχολείου κάθε Τρίτη 14:15-15:15 και Πέμπτη 13:15-14:15. Με το κλείσιμο των σχολείων τα παιδιά θα μπορούν να πηγαίνουν στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου στο Βύρωνα. Τέλος, έχουν αρχίσει οι εγγραφές για τη νέα σεζόν και γίνονται καθημερινά 5-7 το απόγευμα στην αίθουσα του 2ου Γυμνασίου (Αρκαδίου 2, Βύρωνας Καβάλας).

                                               

gpsportimages epathla-zeus1images genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped