Όμορφη πρωτοβουλία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για το παιδικό χωριό SOS Θράκης

Ένα ακόμα σωματείο-μέλος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. έδειξε την κοινωνική του ευαισθησία με όμορφη φιλανθρωπική κίνηση. Ο Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με το Αθλητικό Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αλεξανδρούπολης, διοργάνωσε τουρνουά βετεράνων πινγκ πονγκ στο κλειστό γυμναστήριο της Ζαρίφειου Ακαδημίας και πρόσφερε τα έσοδα προκειμένου ν’ αγοραστεί υλικό του αθλήματος για το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης. Το τουρνουά είχε παράβολο συμμετοχής 10 ευρώ για κάθε βετεράνο αθλητή.

Το όπεν είχε φυσικά όλα τα στοιχεία ενός επίσημου αθλητικού event, αλλά στην πραγματικότητα οι μεγάλοι «νικητές» των αγώνων ήταν τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Θράκης. Με τα χρήματα, που συγκεντρώθηκαν από τους συμμετέχοντες, οι άνθρωποι του Εθνικού αγόρασαν τραπέζι πινγκ πονγκ, φιλέ, μπαλάκια και ρακέτες και τα δώρισαν στα παιδικά χωριά SOS. Σχετικό ρεπορτάζ όπως και φωτογραφία από το τουρνουά φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα www.sos-villages.gr.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΛΙΚΙΑ

Νέο σεμινάριο προπονητών με θέμα «Προπονητική της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην αναπτυξιακή ηλικία» προκήρυξε η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Θα το διοργανώσει στα Ιωάννινα, στην αίθουσα του αθλητικού συλλόγου «Φίλοι Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ιωαννίνων (συγκρότημα «ΈΦΥΡΑ» έναντι Πανεπιστημιούπολης), το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Ιουνίου. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι τις 21 του μήνα και απαιτούνται η κατάθεση στη γραμματεία της ομοσπονδίας μιας απλής αίτησης και το χρηματικό παράβολο των 15 €. Στο σεμινάριο θα διδάξουν ο Μιχάλης Κατσικαδέλης (MSc, Phdc, ομοσπονδιακός προπονητής) και ο Νικόλαος Μαντζουράνης (MSc, Phd, Διδάσκων Τομέα Προπονητικής ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, ΔΠΘ) και θα παρουσιαστούν – διδαχθούν τα ακόλουθα θέματα:

- Αναπτυξιακή ηλικία, αθλητισμός και επιτραπέζια αντισφαίριση

- Βασικές αρχές προπονητικής

- Προπονητική επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην αναπτυξιακή ηλικία

- Προγραμματισμός, οργάνωση και εφαρμογή της προπονητικής

- Βασικές αρχές περιοδικότητας στην προπονητική της επιτραπέζιας αντισφαίρισης

- Η προπόνηση τύπου «Multiball»

- Αγωνιστικός αθλητισμός

- Επιστήμες για την μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης. Το σήμερα και το αύριο του αγωνιστικού αθλητισμού

- Προγραμματισμός προπόνησης επιτραπέζιας αντισφαίρισης

Όλες οι λεπτομέρειες για το σεμινάριο έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στη διεύθυνση www.httf.gr.

 

                                               

gpsportimages epathla-zeus1images genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped