Συμβόλαιο με τη Butterfly o Σγουρόπουλος!

Sgouropoulos Butterfly_simvolaioΜία ακόμα βοήθεια στην προσπάθειά του για περαιτέρω εξέλιξη και παράλληλα μία μεγάλη αναγνώριση στα όσα έχει πετύχει έως τώρα, συναντά ο Γιάννης Σγουρόπουλος μόλις στα 15 του χρόνια! Ο πρωταθλητής Ελλάδας του απλού παίδων υπέγραψε συμβόλαιο με την Butterfly, την κορυφαία παγκοσμίως εταιρεία με είδη επιτραπέζιας αντισφαίρισης και βλέπει να δημιουργείται μία ακόμα καλή προοπτική για την αγωνιστική του πρόοδο. Ενδεικτικό της σημασίας που έχει αυτή η συμφωνία, είναι ότι ο Σγουρόπουλος έγινε μόλις ο τρίτος Έλληνας αθλητής, μετά τον Παναγιώτη Γκιώνη και τον Καλλίνικο Κρεάνγκα, που κάνει επίσημη συνεργασία με την Butterfly και μάλιστα επιλέχθηκε απευθείας από την ίδια την εταιρεία, η οποία έστειλε το συμβόλαιο από τα κεντρικά της γραφεία στην Ιαπωνία!

Βεβαίως, το ενδιαφέρον της Butterfly για τον αθλητή από την Ελευσίνα δεν δημιουργήθηκε τον τελευταίο καιρό. Υπάρχει σχέση των δύο εδώ και λίγα χρόνια όταν μέσω του καταστήματος GP Sports, που είναι αντιπρόσωπος της εταιρείας στην Ελλάδα,είχε γίνει μία πρώτη συνεργασία και προέβλεπε την προσφορά ρούχων. Πέρσι το καλοκαίρι, που έγινε κλαμπ επιλέκτων στη Βαρκελώνη, ο Σγουρόπουλος είχε διακριθεί στο εσωτερικό τουρνουά και είχε κερδίσει μονοετή συμφωνία με την εταιρεία, που του εξασφάλιζε  μπλούζες, πετσέτες, ξύλο, λάστιχα κ.α. Από εκείνη τη στιγμή η Butterfly, που έχει συμβόλαια με τους καλύτερους παίκτες στο παγκόσμιο στερέωμα, είχε τον ταλαντούχο αθλητή σε στενή παρακολούθηση! Ενημερωνόταν για τα αποτελέσματά του, φρόντισε να προμηθευτεί από την Αθήνα βίντεο με παιχνίδια του και όταν πια μπήκε στην πρώτη 10άδα του ευρωπαϊκού πίνακα αξιολόγησης της κατηγορίας του πήρε την απόφαση να τον επιβραβεύσει με το να τον εντάξει κανονικά στην «οικογένειά» της!

Το συμβόλαιο είναι για έναν χρόνο με αυτόματη ανανέωση και προβλέπει μεταξύ άλλων, ότι ο αθλητής θα καλύπτεται πλήρως υλικοτεχνικά και θα έχει χρηματικά μπόνους αν κατακτήσει μετάλλια από διεθνή τουρνουά! Επίσης, θα πρέπει να είναι διαθέσιμος για αγώνες επίδειξης στο εξωτερικό ή για φωτογραφήσεις κ.τ.λ. αν του ζητηθεί από την εταιρεία.

Στην Butterfly θεωρούν τον Σγουρόπουλο σπουδαίο και ανερχόμενο αθλητή. Το να του δείξουν με αυτή την κίνηση πόσο πιστεύουν στην εξέλιξή του είναι μεγάλη υπόθεση για τον ίδιο, αλλά είναι και κάτι τιμητικό γενικά για το αύριο του ελληνικού πινγκ πονγκ.

 

* Ο Γιάννης Σγουρόπουλος τη στιγμή που υπογράφει το συμβόλαιό του (πηγή φωτογραφίας ιστοσελίδα Sportsland).

Διάφορα νέα

Είσοδοςgpsportimages ΖΕΥΣ ΓΙΑ SITEimages genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped