Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δεκαήμερο προπονητικό καμπ στο Καρπενήσι με Σέρβους και Αιγύπτιους πρωταθλητές

Στο Καρπενήσι θα γίνει το δεύτερο και πολύ σημαντικό στάδιο στην προετοιμασία των διεθνών εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Μετά τον Αύγουστο του 2011 τα μέλη της εθνικής μας ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών θα βρεθούν ξανά στην πρωτεύουσα του νομού Ευρυτανίας όπου θα δουλέψουν εντατικά από τη 1 έως τις 10 Ιουλίου. Ορμητήριό τους θα είναι και πάλι το εξαιρετικό γυμναστήριο στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχειακού συγκροτήματος «Μοντάνα», ενώ έχει ιδιαίτερη σημασία το γεγονός ότι πρόκειται να κάνουν κοινή προετοιμασία με πέντε ξένους αθλητές, οι οποίοι θ’ αγωνιστούν στο Ολυμπιακό τουρνουά, δύο Σέρβους και τρεις Αιγύπτιους! Όλα αυτά βεβαίως, με την προϋπόθεση ότι δεν θα οξυνθούν κι άλλο το προσεχές χρονικό διάστημα τα οικονομικά προβλήματα για την Ε.Φ.Ο.Επ.Α., κάτι που η τελευταία κρίνει σκόπιμο να υπενθυμίσει…

Οι αθλητές του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος συνεχίζουν καθημερινά την προετοιμασία τους με διπλές προπονήσεις και πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Βατσακλής θα επιλέξει πέντε για το Καρπενήσι, όμως δεν έχει αποφασίσει ακόμα ποιοι θα είναι, εκτός βέβαια από τον Παναγιώτη Γκιώνη και τον Καλλίνικο Κρεάνγκα, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν το ελληνικό πινγκ πονγκ στο Λονδίνο.

Από κει και πέρα στο προπονητικό καμπ έχουν ανακοινώσει ότι θα έρθουν οι Σέρβοι Αλεξάνταρ Καρακάσεβιτς, Μάρκο Γέφτοβιτς με τον προπονητή τους Μπόρις Βούκελιτς, όπως επίσης οι Αιγύπτιοι Ελ Σαΐντ Λασίν, Ομάρ Ασάρ και Αχμέτ Σαλέχ με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Ασούρ Μετζέντ. Οι Σέρβοι έχουν προκριθεί στο απλό ανδρών του Ολυμπιακού τουρνουά. Η Αίγυπτος έχει εξασφαλισμένη συμμετοχή σε απλό και ομαδικό. Ο Ασάρ και ο Λασίν θα παίξουν και στα δύο αγωνίσματα, ενώ ο Σαλέχ έχει επιλεγεί να συμπληρώσει την τριάδα για το ομαδικό.

Πρέπει να σημειωθεί ακόμα ότι ο πολύπειρος Καρακάσεβιτς είναι σήμερα «χάλκινος» πρωταθλητής Ευρώπης τόσο στο απλό όσο και στο διπλό ανδρών, ενώ έχει αναδειχτεί τέσσερις φορές νικητής στο διπλό μικτό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Εξάλλου, η αφρικανική χώρα είχε αθλητές της σε προπονητικό καμπ της εθνικής μας ομάδας και στο Λουτράκι το 2003, έναν χρόνο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ