Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Άρχισαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το αναπτυξιακό της Α.Ε. «Αθηνά» Μαγκουφάνας

Develekou forehand

Develekou forehandΗ Πεύκη θα είναι ο επόμενος σταθμός στα αναπτυξιακά τουρνουά της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Η σειρά των φετινών αγώνων μπαίνει στο τελικό της στάδιο, καθώς από τώρα και μέσα στο επόμενο δίμηνο θα γίνουν τα τρία τελευταία ανοιχτά πρωταθλήματα. Το 13ο από το σωματείο της Αθλητικής Ένωσης «Αθηνά» Μαγκουφάνας το Σαββατοκύριακο 14-15 Μαρτίου, το 14ο στο Μέτσοβο (25-26 Απριλίου) και το 15ο το Παναττικό στη Βούλα (2-3 Μαΐου). Το διήμερο 9 και 10 Μαΐου θ’ ακολουθήσει ο μεγάλος τελικός του θεσμού, που θα διεξαχθεί πρώτη φορά φέτος και θα φιλοξενηθεί στη Θεσσαλονίκη και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Χ.Α.Ν.Θ.. Οι δηλώσεις συμμετοχής για το τουρνουά της Πεύκης άρχισαν από χτες στο onlineσύστημα της ιστοσελίδας της ομοσπονδίας (httf.gr) και θα ολοκληρωθούν στις 8 του μήνα.

Η Α.Ε. «Αθηνά» οργανώνει το όπεν εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και το ΠΕ.Α.Π. (Περιβάλλον-Αθλητισμός-Πολιτισμός) δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης. Φυσικά, και αυτό το τουρνουά περιλαμβάνει μόνο το αγώνισμα του απλού και το παράβολο συμμετοχής για κάθε αθλητή και αθλήτρια είναι 20 ευρώ. Η κλήρωση της πρώτης φάσης θα γίνει την Τετάρτη 11 Μαρτίου και ώρα 15:30, στα γραφεία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. με τον ελάχιστο απαιτούμενο αριθμό για τη διεξαγωγή μίας κατηγορίας να είναι οι οκτώ συμμετοχές.

Το σωματείο, που έχει 13 χρόνια ζωής και η γενικά πολύ δραστήρια στο άθλημα περιοχή της Αθήνας (σ.σ. η Μαγκουφάνα είναι η παλιά ονομασία της Πεύκης), πραγματοποιούν πρώτη φορά τέτοιο τουρνουά πανελλήνιας εμβέλειας και τόπος διεξαγωγής θα είναι το δημοτικό γυμναστήριο Πεύκης (Συνταγματάρχου Δαβάκη και Σάκη Καράγιωργα). Το eventτου Καρέα πριν από δύο μήνες και το επικείμενο της Αθηνάς είναι αυτά που εντάχθηκαν φέτος στο καλεντάρι των αναπτυξιακών.

Ο τελικός μπήκε επίσης πρώτη φορά στο πρόγραμμα και ως γνωστόν, θα συγκεντρώσει τους 16 πρώτους και τις 16 πρώτες αθλήτριες της ειδικής βαθμολογίας των αναπτυξιακών από την κάθε ηλικιακή κατηγορία. Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ανέθεσε στη Θεσσαλονίκη τον επίλογο του πετυχημένου θεσμού ύστερα από αίτημα, που κατέθεσε η Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης. Το ιστορικό σωματείο θα οργανώσει τον τελικό στο κλειστό γυμναστήριο της Χ.Α.Ν.Θ. «Μίμης Τσικίνας» και θα είναι η πρώτη φορά, που θα φιλοξενήσει τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης στις νέες εγκαταστάσεις του.

 

* Forehand επίθεση σε προηγούμενο αναπτυξιακό τουρνουά από τη διακεκριμένη αθλήτρια της Αθηνάς Μαγκουφάνας Αγγελίνα Δεβελέκου της κατηγορίας κορασίδων (φωτό Βασίλης Καραουλάνης).

                                    

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ