Αποτελέσματα

Κάντε κλικ στα παρακάτω links για να δείτε αναλυτικά αποτελέσματα αθλητών και ομάδων καθώς και τους τρέχοντες πίνακες αξιολόγησης:

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης πρωτοπορεί µε τη τεχνολογία MiiPharos

Ένα ξεχωριστό κι ενδιαφέρον θεματάκι έλαβε η ομοσπονδία τις προάλλες από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Σε μια συνέχεια της πρωτοποριακής κίνησης του δήμου Αλεξανδρούπολης να χρησιμοποιεί την τεχνολογία MiiPharos, προκειμένου ν’ αποστέλλει προσωποποιημένες ειδοποιήσεις με τη μορφή μηνυμάτων στα smartphones των δημοτών και να τους ενημερώνει για διάφορες δράσεις του, το διακεκριμένο σωματείο λειτουργεί ανάλογα και ενηµερώνει τους φιλάθλους του σχετικά µε τα νέα της οµάδας!

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου «στο ανοιχτό αναπτυξιακό τουρνουά Σίνδου «Ιωάννης Κόκκινος» το τµήµα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης, χρησιµοποίησε τη συγκεκριµένη τεχνολογία για να ενηµερώσει τους θεατές σχετικά µε τους αθλητές του. Αναλυτικότερα κάθε αθλητής του Εθνικού ήταν εξοπλισµένος µε µια MiiPharos - iBeaconTM συσκευή και την ώρα που αγωνιζόταν, µέσω της συσκευής έστελνε ενηµερώσεις και πληροφορίες για τον ίδιο στα κινητά των θεατών που είχαν κατεβάσει την εφαρµογή MiiPharos. Οι θεατές είχαν ενηµερωθεί νωρίτερα από τις φανέλες που φορούσαν οι αθλητές του Εθνικού να κατεβάσουν την εφαρµογή. Ακόµη ο Εθνικός µέσω της εφαρµογής MiiPharos προσέφερε και ένα εκπτωτικό κουπόνι του καταστήματος GPsports (http://www.gpsports.gr), το οποίο λάµβαναν οι φίλαθλοι που παρακολουθούσαν τους αγώνες. Στο συγκεκριµένο τουρνουά ο ΜΓΣ Εθνικός κατέκτησε δυο χάλκινα μετάλλια στις κατηγορίες των παµπαίδων Β (Κίµωνας Μήτκας) και των παµπαίδων (Ιωάννης Παπαδόπουλος). Με την τεχνολογία MiiPharos οι µελλοντικές καµπάνιες του Εθνικού Αλεξανδούπολης πλέον γίνονται απόλυτα µετρήσιµες και προσωποποιηµένες. Επιπλέον, μέσα από τις νέες τεχνολογίες υπάρχει η δυνατότητα να προσφερθούν στους φιλάθλους ανταποδοτικά οφέλη, αλλά και ν’ αναδειχτούν οι νεαροί αθλητές του σωματείου. Η εφαρμογή κατεβαίνει δωρεάν από το Appstore και το Google Play και όσοι βρεθούν την επόμενη φορά στην εμβέλεια του MiiPharos θα λάβουν την προσωπική τους ενημέρωση. Η τεχνολογία iΒeaconΤΜ είναι η πλέον καινοτόµος και οικολογική παγκοσµίως στον τοµέα του Proximity Μarketing µε διαρκώς αυξανόµενες εφαρµογές σε παγκόσµιο και ελληνικό Επίπεδο, µε πρόσφατα παραδείγµατα εφαρµογής σε μουσεία, πολυκαταστήµατα, στάδια και αθλητικούς αγώνες».

images stiga logoimages genesislogo

images gpsports logosite των open 2016-2017
images web

site των open   2017-2018images online site

Κληρώσεις - Αποτελέσματα

Διάφορα νέα

Σύστημα Online Δηλώσεων

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην ver. 2 του συστήματος online δηλώσεων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Είσοδοςgpsport zeusimages genesislogo

stiga-728-looped