Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. αποφάσισε να πραγματοποιηθεί κανονικά η αποστολή στο Ευρωπαϊκό νέων

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η ελληνική αποστολή στο επικείμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης νέων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων της Αυστρίας (13-22 Ιουλίου). Στη χτεσινοβραδινή του συνεδρίαση το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. αποφάσισε να πάνε οι εθνικές μας ομάδες στο Σβέσατ παρά τις σοβαρές οικονομικές δυσκολίες. Καθοριστική φυσικά, αποδεικνύεται η βοήθεια της ευρωπαϊκής (Ε.Τ.Τ.U.) και της αυστριακής ομοσπονδίας (O.T.T.V.), οι οποίες προσφέρουν στην Ελλάδα δωρεάν φιλοξενία σε 10 άτομα κι από κει και πέρα η διοίκηση της Ε.Φ.Ο.Ε.π.Α. περιμένει ν’ αποκατασταθεί η ομαλή εκταμίευση των δόσεων της τακτικής επιχορήγησης κι αν αυτό δεν γίνει έγκαιρα, τότε θα εξασφαλίσει μέσα από μεγάλες οικονομίες τα υπόλοιπα χρήματα που απαιτούνται.

Η δυνατότητα πραγματοποίησης του ταξιδιού μετά τη συγκινητική στήριξη της E.T.T.U., της O.T.T.V. και της Ακαδημίας του Βέρνερ Σλάγκερ (W.S.A.), που θα φιλοξενήσει τους αγώνες, ήταν το βασικό θέμα στο κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο. Η ομοσπονδία έκανε τους υπολογισμούς της και κατέληξε στο ότι μπορεί να γίνει η αποστολή. Η διοίκηση αποφάσισε βασικά να πάρει το ρίσκο ότι μέχρι την αναχώρηση για τους αγώνες θα έχει λάβει τα εγκεκριμένα χρήματα ενός ακόμα μέρους της φετινής επιχορήγησης από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Με τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης αυτή η διαδικασία αναμένεται να ξαναρχίσει σύντομα…

Όλοι μαζί οι διεθνείς των μικρών ηλικιών θα συγκεντρωθούν στη 1 Ιουλίου για την τελική προετοιμασία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, πάντως ήδη όσα παιδιά έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους για τη φετινή μαθητική χρονιά πηγαίνουν στο προπονητήριο των εθνικών μας ομάδων.

Θυμίζουμε τους αθλητές, που στα μέσα Μαΐου είχαν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μέσα από τους εσωτερικούς αγώνες κατάταξης:

Νέοι: Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος (Α.Ο. Πεύκης), Γιάννης Παπαδάκης (Α.Ο. Πεύκης), Ηλίας Μιχαηλίδης (ΓΝΟ Άρης Νικαίας)

Νεάνιδες: Κατερίνα Τόλιου(Δ.Α.Ο. Ταύρου), Δήμητρα-Θωμαΐς Τσεκούρα (Α.Ε. Αθηνά Μαγκουφάνας), Κωνσταντίνα Παρίδη (Α.Ο. Φοίνιξ Αγίας Σοφίας Πειραιά)

Παίδες: Κωνσταντίνος Αγγελάκης (Α.Σ. Η Πρόοδος), Νίκος Αντωνιάδης (Α.Κ. Ζωγράφου)

Κορασίδες: Φιλία Εμίρη (Α.Ε. Αθηνά Μαγκουφάνας), Γεωργία Χατζηλυγερούδη (Α.Σ. Πέρα 2005)

Επίσης, στο συμβούλιο οριστικοποιήθηκε η διεξαγωγή του προπονητικού καμπ της εθνικής ανδρών στο Καρπενήσι (1-10 Ιουλίου) με την παρουσία ξένων αθλητών και εγκρίθηκε κατ’ αρχήν το αγωνιστικό πρόγραμμα της νέας σεζόν. Η Τεχνική Επιτροπή της ομοσπονδίας θα επεξεργαστεί ξανά όλο το καλεντάρι, θα του δώσει οριστική μορφή και αναμένεται να το ανακοινώσει την ερχόμενη εβδομάδα μαζί με τις προκηρύξεις των εσωτερικών διοργανώσεων.

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ