Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Με fax ή e-mail οι δηλώσεις συμμετοχής για τα Πανελλήνια εφήβων-νεανίδων και παίδων-κορασίδων

Το πρόβλημα στη λειτουργία του σάιτ της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. δεν επιτρέπει προσωρινά να συνεχιστεί το σύστημα των on line δηλώσεων. Ως εκ τούτου, οι δηλώσεις συμμετοχής για τις τελικές φάσεις των Πανελληνίων πρωταθλημάτων εφήβων-νεανίδων και παίδων-κορασίδων δεν θα γίνουν ηλεκτρονικά, αλλά με fax ή με e-mail προς την ομοσπονδία.

Για την τελική φάση του πρωταθλήματος εφήβων-νεανίδων οι ημερομηνίες της πρώτης φάσης, που τα σωματεία μπορούν να δηλώσουν τα ζευγάρια των διπλών, είναι 27, 28 και 29 Μαρτίου. Η δεύτερη φάση για τα σωματεία, που δεν πρόλαβαν να δηλώσουν στην πρώτη, είναι 2, 3 και 4 Απριλίου.

Για την τελική φάση του πρωταθλήματος παίδων-κορασίδων η πρώτη φάση για τις δηλώσεις στα διπλά είναι 10, 11 και 12 Απριλίου και η δεύτερη στις 16, 17 και 18 Απριλίου.

Το fax της ομοσπονδίας είναι 210-5223455 και το e-mail info@httf.gr“>info@httf.gr.

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων σε ομαδικά και ατομικά αγωνίσματα θα διεξαχθεί στις 7, 8 και 9 Απριλίου και η αντίστοιχη διοργάνωση των παίδων και των κορασίδων στις 20, 21 και 22 Απριλίου.

Γ.Σ. ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 : ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ

Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. εξέδωσε και ανακοίνωση με ορισμένες διευκρινήσεις αναφορικά με τις προτεινόμενες τροποποιήσεις κανονισμών, που έχουν «ανέβει» στην ιστοσελίδα. Αναφέρει συγκεκριμένα:

Όλες οι προτεινόμενες τροποποιήσεις των κανονισμών έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας για να δοθεί επαρκής χρόνος στους αντιπροσώπους των σωματείων – μελών να τους μελετήσουν. Επισημαίνονται τα ακόλουθα:

  1. Στην αριστερή στήλη παρατίθεται το κείμενο του κανονισμού έτσι όπως ισχύει σήμερα. Στην δεξιά στήλη παρατίθεται το ίδιο κείμενο σκιαγραφημένο στο τμήμα που προτείνεται να αλλάξει.
  2. Προτείνονται όχι μόνο αλλαγές ουσίας αλλά και αλλαγές στη σύνταξη, στην ορθογραφία ακόμη και σε τυχόν αναγραμματισμούς.
  3. Όσα σωματεία έχουν να προτείνουν και άλλες τροποποιήσεις θα πρέπει μέχρι την Τρίτη 20 Μαρτίου, να τις γνωστοποιήσουν εγγράφως στο Δ.Σ. της ομοσπονδίας. Στην περίπτωση που οι προτεινόμενες τροποποιήσεις συνεπάγονται πρόσθετες δαπάνες θα πρέπει να υποβάλλεται και αναλυτικό κοστολόγιο.
  4. Στη διάρκεια της Γ.Σ., λόγω του όγκου των προτεινόμενων τροποποιήσεων, οι κανονισμοί θα ψηφίζονται στο σύνολό τους ενώ θα συζητούνται μόνο τα σημεία για τα οποία έχουν προηγουμένως εκφρασθεί αντιρρήσεις ή αντιπροτάσεις.

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ