Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μεγάλη ανταπόκριση στο ανοιχτό πρωτάθλημα της Φλώρινας, που αρχίζει την Παρασκευή

Πολύ σημαντική ανταπόκριση συναντά το ανοιχτό πρωτάθλημα της Φλώρινας, που διοργανώνει από τις 29 Ιουνίου έως τη 1 Ιουλίου, το τοπικό σωματείο Σάρισες σε συνεργασία με τον δήμο της πόλης και την Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.! Οι δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν τις 170, αριθμός απόλυτα ικανοποιητικός όχι μόνο επειδή είναι μακρινό για πολλούς ένα τέτοιο ταξίδι, αλλά κι επειδή οι Σάρισες Φλώρινας επιχειρούν πρώτη φορά να δώσουν μεγάλο εύρος σε δικό τους όπεν, ύστερα από τα δύο τουρνουά, που έχουν οργανώσει σε περιφερειακό επίπεδο! Αφορμή γι’ αυτό το φιλόδοξο άνοιγμα στάθηκε ο εορτασμός της επετείου 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης.

Βετεράνοι και ανεξάρτητοι, νέοι και νεάνιδες, παιδιά από τις μικρότερες ηλικίες, ακόμα και αθλητές από δύο γειτονικά κράτη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και θα πάρουν μέρος στους αγώνες, που θα φιλοξενηθούν στο κλειστό γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Φλώρινας. Συνολικά θα διεξαχθούν εννέα κατηγορίες. Στους άνδρες, στους παμπαίδες και στις παγκορασίδες θα γίνουν αγώνες και για αθλητές/τριες με δελτίο στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και για ανεξάρτητους/ες. Οι υπόλοιπες κατηγορίες είναι εφήβων, νεανίδων και παίδων.

Στους άνδρες δήλωσαν συμμετοχή 74 άτομα (38 με αθλητικό δελτίο, 36 ανεξάρτητοι) ανάμεσά τους και δυνατά ονόματα από τον χώρο των βετεράνων. Στους νέους δήλωσαν συμμετοχή 7 αθλητές, στους παίδες 22, στους παμπαίδες 40 (25 με αθλητικό δελτίο, 15 ανεξάρτητοι), στις κορασίδες 8 και στις παγκορασίδες 19 (οι 11 με δελτίο, οι 8 χωρίς). Οι δηλωθείσες γυναίκες ήταν πολύ λίγες και η κατηγορία δεν θα διεξαχθεί.

Οι συμμετοχές προέρχονται από τη Φλώρινα, την Κοζάνη, τα Γιάννενα, την Έδεσσα, τη Βέροια, τη Θεσσαλονίκη, το Κιλκίς, τον Βόλο, την Κατερίνη, την Αθήνα, την Κορυτσά Αλβανίας και το Πρίλεπ Σκοπίων. Η έναρξη έχει οριστεί για μεθαύριο Παρασκευή στις 5 το απόγευμα και το σύστημα διεξαγωγής προβλέπει γκρουπ στην πρώτη φάση και ματς νοκ άουτ στη δεύτερη.  

* Παράταση δύο ημερών πήρε από την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. η προθεσμία για τις αιτήσεις των φετινών μεταγραφών. Η ομοσπονδία ανάρτησε στην ιστοσελίδα της τη σχετική ανακοίνωση η οποία αναφέρει αναλυτικά: «Παρατείνεται η λήξη προθεσμίας των μεταγραφών μέχρι την Δευτέρα 2 Ιουλίου το μεσημέρι λόγω του γεγονότος ότι το Σάββατο 30 Ιουνίου δεν είναι εργάσιμη ημέρα. Η ρύθμιση αυτή δεν συμπεριλαμβάνει τις μεταγραφές, που θα αποσταλούν με το ταχυδρομείο ή με τις εταιρίες ταχυμεταφορών οι οποίες θα πρέπει να έχουν ημερομηνία μέχρι και 30 Ιουνίου».

 

                                               

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ