Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Με επιτυχία στη Βούλα το πρωτάθλημα της Ο.Τ.Ο.Ε.

Stamelos me_Davatzi

Stamelos me_DavatziΗ επιτραπέζια αντισφαίριση αποτελεί σταθερά κομμάτι αθλητικής ενασχόλησης για διάφορους επαγγελματικούς χώρους κι αυτό έχει τη δική του σημασία. Οι τραπεζοϋπάλληλοι είναι από τους τομείς, που έχουν καθιερώσει τη συχνή επαφή με το άθλημα και διεξάγουν κάθε χρόνο το δικό τους πρωτάθλημα. Το φετινό έγινε πριν από λίγες ημέρες στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Βούλας (κάτω από τη γέφυρα Βουλιαγμένης), το οργάνωσε η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας και σημείωσε επιτυχία. Αρκεί να σημειωθεί ότι είχε περίπου 65 συμμετοχές, αριθμός ιδιαίτερα ικανοποιητικός.

Νικητής στους άνδρες αναδείχτηκε για δεύτερη χρονιά στη σειρά ο Γιώργος Σταμέλος, ο οποίος είναι αθλητής του Φ.Ε.Σ. Κάντζα. Στον τελικό επικράτησε με 3-0 σετ του …μόνιμου ανταγωνιστή του σε αυτά τα πρωταθλήματα Μιχάλη Χαρίδα, που αγωνίζεται στον Α.Ο. Αγίας Βαρβάρας.

Στις γυναίκες πρώτευσε η Κατερίνα Νταβατζή. Η αθλήτρια του Ο.Φ. Νέας Ιωνίας κατέβαλλε στον τελικό τη Ρένα Καλιβάκη με 3-1 σετ και κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο στον θεσμό. Η φιναλίστ του τελικού είναι αθλήτρια της Α.Ε.Κ.. Στη φωτογραφία οι δύο νικητές ποζάρουν ευτυχείς μετά την απονομή. 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ