Αποτελέσματα

Κάντε κλικ στα παρακάτω links για να δείτε αναλυτικά αποτελέσματα αθλητών και ομάδων καθώς και τους τρέχοντες πίνακες αξιολόγησης:

Με σπουδαίο τουρνουά γιόρτασαν οι Σάρισες Φλώρινας την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης

Πέτυχε απόλυτα η πρώτη προσπάθεια της Φλώρινας να διοργανώσει μεγάλο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης για όλες τις ηλικίες και με παρουσία ξένων αθλητών! Το ανοιχτό πρωτάθλημα της Φλώρινας διεξήχθη από τις 29 Ιουνίου έως τη 1 Ιουλίου στο κλειστό γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Φλώρινας με την οργανωτική ευθύνη του τοπικού Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες σε συνεργασία με τον δήμο της πόλης και την Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Εντάχθηκε στις εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης από τον τουρκικό ζυγό και συνάντησε μεγάλη ανταπόκριση από τους φίλους του αθλήματος. Μέλη συλλόγων και ανεξάρτητοι, παιδιά από τις μικρές ηλικιακές κατηγορίες πήραν μέρος στους αγώνες και οι συνολικές συμμετοχές έφτασαν τις 146 (από τις 170 δηλώσεις που είχαν γίνει). Προέρχονταν από την Κοζάνη, τη Βέροια, την Έδεσσα, τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, την Αθήνα, τον Βόλο, το Κιλκίς, την Κατερίνη, την Κορυτσά και το Πρίλεπ (Σκόπια) και αγωνίστηκαν στα εννέα τραπέζια, που ετοίμασαν οι Σάρισες με τον απαραίτητο εξοπλισμό τους.

Το τουρνουά στην όμορφη Φλώρινα δεν κύλησε θετικά μόνο σε οργανωτικό επίπεδο, αλλά και σε αγωνιστικό, όπως και στην προσέλευση του κόσμου. Στην ποσότητα των συμμετεχόντων προστέθηκε και η ποιότητα, καθώς μετείχαν και πολύ αξιόλογοι έμπειροι αθλητές με πρώτο και κύριο τον πρώην πρωταθλητή Ευρώπης του απλού νέων κι επί σειρά ετών βασικό στέλεχος της εθνικής μας ομάδας Ντανιέλ Τσιόκα. Στην ακριτική πόλη βρέθηκαν ακόμα, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Πετρόχειλος, ο Νίκος Μουχτούρης και ο δυνατός Σκοπιανός Τοζέσκι.

Έτσι, οι εκατοντάδες φίλαθλοι, που επισκέφτηκαν το κλειστό γυμναστήριο το τριήμερο, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν συναρπαστικούς αγώνες και φυσικά να δουν και τους μικρότερους σε ηλικία αθλητές ν’ απολαμβάνουν τη συμμετοχή τους.

Στη γραμματεία των αγώνων βρίσκονταν οι ομοσπονδιακοί προπονητές της Βόρειας Ελλάδας Σωκράτης Παπασσάβογλου, Θανάσης Στάθης και Νίκος Οικονόμου. Την πρώτη ημέρα έγιναν οι αγώνες των παμπαίδων και των παγκορασίδων, όπου δημιουργήθηκαν τέσσερις κατηγορίες για παιδιά με αθλητικό δελτίο και χωρίς δελτίο. Τη δεύτερη ημέρα, το Σάββατο, διεξήχθησαν οι κατηγορίες των εφήβων, των κορασίδων και των παίδων και την Κυριακή το πρόγραμμα έκλεισε με τους άνδρες και τις κατηγορίες αθλητών και ανεξαρτήτων.  Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες ευχαριστεί θερμά όλους εκείνους, που συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων, από το προσωπικό του γυμναστηρίου μέχρι τον δήμαρχο Φλώρινας Ιωάννη Βοσκόπουλο, και φυσικά τους συνολικά έξι χορηγούς. Εξάλλου, με δεδομένη την πρόταση του τοπικού σωματείου να φιλοξενήσει η Φλώρινα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων-ανεξαρτήτων του 2013, πρέπει ν’ αναφερθεί και η παρουσία του προέδρου του Πανελληνίου Ομίλου Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Σταύρου Πλακαντωνάκη, ο οποίος και βοήθησε όπου χρειάστηκε στο τουρνουά. 

Οι νικητές ανά κατηγορία είναι οι ακόλουθοι:

Παμπαίδες με δελτίο (19 συμμετοχές):

1. Κωνσταντίνος Στεφανίδης (Ο.Ε.Α. ΕΔΕΣΣΑΣ)

2. Κωνσταντίνος Λυκοστράτης (Ο.Ε.Α. ΒΕΡΟΙΑΣ)

3. Παναγιώτης Σιδηρόπουλος (Ο.Ε.Α. ΒΕΡΟΙΑΣ)

-. Ανδρέας Μίντσης (ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ)

 

Παμπαίδες χωρίς δελτίο (9 συμμετοχές):

1. Άγγελος Λισγάρας (ΙΩΑΝΝΙΝΑ)

2. Ανέστης Σόντρας (ΕΔΕΣΣΑ)

3. Κωνσταντίνος Αντωνίου (ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ)

-. Σταύρος Ποιμενίδης (ΕΔΕΣΣΑ)

 

Παγκορασίδες με δελτίο (9 συμμετοχές):

1. Χριστίνα Κούλικα (Χ.Α.Ν. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ)

2. Αμαλία Δάμου (Ο.Ε.Α. ΕΔΕΣΣΑΣ)

3. Θεανώ Μαλαματή (Ο.Ε.Α. ΕΔΕΣΣΑΣ)

-. Ευαγγελία Δάμου (Ο.Ε.Α. ΕΔΕΣΣΑΣ)

 

Παγκορασίδες χωρίς δελτίο (5 συμμετοχές):

1. Μαρία Κετσετζή (ΦΛΩΡΙΝΑ)

2. Στέλλα Γλούμπου (ΚΟΖΑΝΗ)

3. Χριστίνα Τραϊανοπούλου (ΦΛΩΡΙΝΑ)

 

Παίδες (23 συμμετοχές):

1. Ευάγγελος Τσιαλτζούδης (Ο.Ε.Α. ΒΕΡΟΙΑΣ)

2. Κωνσταντίνος Αλμπανάκης (Ο.Ε.Α. ΒΕΡΟΙΑΣ)

3. Χρήστος Ξανθόπουλος (Χ.Α.Ν. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ)

-. Αριστείδης Βραζιτούλης (Φ.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ)

 

Κορασίδες (6 συμμετοχές):

1. Ευαγγελία Κασνάκη (Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ)

2. Χριστίνα Κούλικα (Χ.Α.Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)

3. Καλλιόπη Πέρτς (ΠΕΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)

 

Έφηβοι (5 συμμετοχές):

1. Νικόλαος Ζέρβας (Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ)

2. Γεώργιος Πέρτσης (ΠΕΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)

3. Ιωάννης Σουμπάσης (ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ)

 

Άνδρες (42 συμμετοχές):

1. Ντανιέλ Τσιόκας (Ε.Α. ΒΟΧΑΣ)

2. Γεώργιος Πετρόχειλος (Α.Φ.Μ.Ο. «ΑΦΟΑΝ»)

3. Νικόλαος Μουχτούρης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

-. GoceToseski (MLADOSTPRILEP)

 

Ανεξάρτητοι Άνδρες (28 συμμετοχές):

1. Κωνσταντίνος Κούμπης (ΑΘΗΝΑ)

2. Κυριάκος Λιάσος (ΦΛΩΡΙΝΑ)

3. Αντώνιος Πασβάτης (ΒΕΡΟΙΑ)

-. Ιωάννης Αναστασιάδης (ΚΙΛΚΙΣ)

 

                                               

Είσοδοςgpsportimages epathla-zeus1images genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped