Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Φεστιβάλ επιτραπέζιας αντισφαίρισης ετοιμάζεται στη Φλώρινα

Εορταστικού χαρακτήρα event υψηλών απαιτήσεων στη Φλώρινα! Η ακριτική πόλη, που αγαπά το άθλημα και το καλλιεργεί, θα οργανώσει από τις 20 έως τις 24 Ιουνίου το 1ο Φεστιβάλ επιτραπέζιας αντισφαίρισης Φλώρινα 2015. Πρόκειται για πολύ ενδιαφέρον εγχείρημα από τον δήμο Φλώρινας και τα τοπικά σωματεία Σάρισες και Όμιλο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης διότι θα περιλαμβάνει διάφορες δράσεις, αλλά και τουρνουά, στο οποίο θα υπάρχουν και ξένες συμμετοχές!   

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης. Πρώτα απ’ όλα θα γίνει ανοιχτό τουρνουά πινγκ πονγκ με όλα τα ατομικά αγωνίσματα και με συμμετοχές και από γειτονικές χώρες. Από κει και πέρα θα δοθεί η ευκαιρία για ελεύθερο παιχνίδι στα αγωνιστικά τραπέζια σε όλους τους φίλους του αθλήματος, ενώ θα οργανωθούν έκθεση ζωγραφικής από μαθητές, που θα έχει θέμα το πινγκ πονγκ, αλλά και συναυλία αθλητών-μουσικών.

Η προκήρυξη αναφέρει ότι ο δήμος Φλώρινας διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ επιτραπέζιας αντισφαίρισης σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία «Σάρισες» Φλώρινας και Ο.Ε.Α. Φλώρινας, και υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Συμπληρώνει ότι η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Φλώρινας κι εκτός από το τουρνουά για άντρες και γυναίκες, που θα γίνει στις 20 και 21 Ιουνίου, θα περιλαμβάνει τις ακόλουθες παράλληλες εκδηλώσεις: 
– Ανοιχτή πρόσκληση προς όλους και όλες για γνωριμία με την επιτραπέζια αντισφαίριση. Ελεύθερο παιχνίδι στο κλειστό γυμναστήριο (22-23/6/2015). 
– Συναυλία αθλητών-μουσικών του συλλόγου (24/6/2015). 
– Έκθεση Ζωγραφικής μαθητών με θέμα το πινγκ-πονγκ σε συνεργασία με τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας (20-24/6/2015). 

Το τουρνουά είναι για όσους έχουν κλείσει τουλάχιστον το 18ο έτος της ηλικίας τους και στο απλό θα έχει ηλικιακές κατηγορίες. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται έως την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015 με e-mail στο geliguras@yahoo.gr ή με fax στο 2385022480. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6937164317, 6980958832. Δεν υπάρχει παράβολο συμμετοχής. Η κλήρωση θα γίνει με κριτήριο τους παρόντες και ο ελάχιστος αριθμός ανά κατηγορία–αγώνισμα είναι 5 συμμετοχές. Η οργανωτική επιτροπή, θα έχει την ευχέρεια να ρυθμίσει το σύστημα διεξαγωγής αγώνων, σε περίπτωση που κάποια κατηγορία έχει κάτω από 5 αθλητές. 
Το Σάββατο θα διεξαχθούν τα διπλά, την Κυριακή τα απλά και τις δύο ημέρες η ώρα έναρξης των αγώνων είναι 9.

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ