Προπονητικό καμπ με επικεφαλής τον Κρεάνγκα!

Sofiko Camp_afisaΗ καλοκαιρινή περίοδος είναι η καλύτερη προκειμένου να δουλέψουν για την αγωνιστική τους βελτίωση οι νεαροί ή και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία αθλητές. Γι’ αυτόν τον λόγο σωματεία και ιδιώτες προγραμματίζουν πάντα τέτοια εποχή προπονητικά καμπ, μάλιστα είναι πολύ ευχάριστο, που οι συγκεκριμένες δραστηριότητες έχουν αυξηθεί στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Με σκοπό να στηρίξει αυτή την προσπάθεια το γραφείο Τύπου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. θα κάνει σταδιακά αναφορά στις συγκεντρώσεις προετοιμασίας, μικρής ή μεγαλύτερης εμβέλειας, αρκεί αυτές να έχουν πάρει την έγκριση της ομοσπονδίας. Το πρώτο σχετικό ρεπορτάζ επιφυλάσσει και σημαντική είδηση, καθώς ο θρυλικός Καλλίνικος Κρεάνγκα αναλαμβάνει επικεφαλής προπονητικού τιμ, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν! Το καμπ γίνεται στο Σοφικό της Κορινθίας από τις 10 έως τις 17 Ιουλίου και το διοργανώνει η Butterfly Hellas σε συνεργασία με την Butterfly.

Αφοσιωμένος όλα αυτά τα χρόνια στις αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις του ο κορυφαίος αθλητής της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης δεν έτυχε να μετάσχει σαν προπονητής σε συγκέντρωση προετοιμασίας. Του άρεσε η πρόταση από την εταιρεία, με την οποία έχει συμβόλαιο εδώ και πολλά χρόνια και αποφάσισε να το κάνει τώρα. Ο Κρεάνγκα θα είναι υπεύθυνος του προγράμματος και θα έχει βοηθό τον προπονητή επιτραπέζιας αντισφαίρισης και καθηγητή Φυσικής Αγωγής Λάζαρο Μπαλάφα. Η δραστηριότητα θα λάβει χώρα σε εγκατάσταση μέσα στο πράσινο, στο γνωστό The Ranch, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά για πολλές ασχολίες. Το καμπ θ’ ασχοληθεί με τις μικρές ηλικίες κι έχει ηλικιακό όριο αθλητές και αθλήτριες έως 21 ετών. Έχουν προγραμματιστεί 35+ ώρες προπόνησης στο τραπέζι, 10+ ώρες φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης, 4+ ώρες προβολής αγωνιστικών και προπονητικών βίντεο και 7+ ώρες πισίνα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (websiteidealsm.gr). Το συνολικό κόστος για 7 διανυκτερεύσεις είναι 420 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες από τον Γιώργο Πετρόχειλο (6931-313654), που είναι αντιπρόσωπος της Butterfly στην Ελλάδα και χορηγός της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. μέσω του καταστήματος GP Sports.

Διάφορα νέα

Είσοδοςgpsportimages ΖΕΥΣ ΓΙΑ SITEimages genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped