Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

To σχολικό πρωτάθλημα και το προπονητικό καμπ της Καβάλας

Kavala Dimotika_anoixtos_xoros

Kavala Dimotika_anoixtos_xorosΟ Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας κρατάει την παράδοση με το ετήσιο σχολικό πρωτάθλημα σε ανοιχτό χώρο, αλλά και την οργάνωση συγκέντρωσης προετοιμασίας. Πριν από λίγες ημέρες συγκέντρωσε ξανά τους μαθητές δημοτικών σχολείων σε κεντρικό δρόμο της πόλης και τους έδωσε την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν και να έρθουν πιο κοντά στο άθλημα, ενώ τον Αύγουστο θα πραγματοποιήσει για 5η συνεχή χρονιά στη Θάσο το προπονητικό του καμπ. Οι άνθρωποι του σωματείου έστειλαν σχετικό ρεπορτάζ στην ομοσπονδία από την πανέμορφη μακεδονική πόλη και αναφέρει:

«Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σχολικό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης, που διοργάνωσε ο ΑΣΕΑ Καβάλας στην παραλιακή οδό με τη συμμετοχή 100 παιδιών. Συμπαραστάτες ήταν η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, που πρόσφερε τα μετάλλια και κύπελλα στους νικητές, το Λιμενικό που διέθεσε το χώρο, αλλά και το Γραφείο Φυσικής Αγωγής. Δόθηκαν νερά και κρύο τσάι στους συμμετέχοντες. Οι τρεις πρώτοι από κάθε κατηγορία πήραν μετάλλια και κύπελλα και όλοι αναμνηστικό δίπλωμα. Τους αγώνες παρακολούθησαν πολλοί γονείς των παιδιών και φίλοι της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Οι νικητές κατά κατηγορία ήταν: 

Κορίτσια Ε`- ΣΤ` τάξεων:
1) Λαμπρινή Γκαβαλιά (Στ`- Παληό)
2) Θεοδώρα Πάτρα (Ε`-19ο) 
3) Μαρία Ναλμπάντη (Ε`-16ο) και Αναστασία Κλειτσιώτου (Ε`-16ο) 

Κορίτσια Α`-Β`- Γ`- Δ`:
1) Φωτεινή Δημητριάδη (Γ`- 24ο) 
2) Σοφία Καπετανέα (Δ`- 25ο ) 
3) Γρηγορία Κόγια ( Α` 19ο) 

Αγόρια Ε`- ΣΤ`: 
1) Γιώργος Χατζηθεοδώρου (19ο)
2) Κίμων Αντωνιάδης (25ο) 
3) Βασίλειος Θωμαϊδης (18ο) και Νίκος Πασχαλέρης (18ο) 

Αγόρια Α`-Β`- Γ`- Δ` 
1) Βαγγέλης Καλταπανίδης (21ο) 
2) Κώστας Μιχαηλίδης (16ο) 
3) Μάριος Καλαφατάκης (18ο) και Σπύρος Ελευθεριάδης( 24ο).

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ CAMP ΘΑΣΟΥ 2015 
Thasos CampΓια 5η συνεχόμενη χρονιά εξάλλου, ο ΑΣΕΑ Καβάλας θα διοργανώσει προπονητικό καμπ για μικρές ηλικίες. Υπεύθυνος του προπονητικού σχεδιασμού είναι ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Σταύρου. Οι ημερομηνίες είναι από 16/8 έως 23/8. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις προπονήσεις την ημέρα με στίβο, ασκήσεις ταχύτητας, ενδυνάμωσης, τεχνικής και τακτικής, ενώ τις δύο τελευταίες ημέρες θα διεξαχθεί τουρνουά με σύστημα ομίλων και νοκ αουτ για κάθε κατηγορία. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πολλοί αθλητές και αθλήτριες από το εξωτερικό, καθώς και απ’ όλη την Ελλάδα, θα πάνε στη Θάσο και μαζί με βοηθούς προπόνησης (sparing partners) θ’ αποτελέσουν ένα δυνατό γκρουπ προπόνησης. Οι προπονήσεις θα γίνουν στο κλιματιζόμενο κλειστό γυμναστήριο του λιμένα Θάσου και η διαμονή στην Ευροκατασκήνωση Θάσου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες στα τηλέφωνα και το Mail της ομάδας Ttckavala@gmail.com και 6945088122 (Γιάννης Σταύρου). Οι θέσεις, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, είναι περιορισμένες. Η κατασκήνωση δέχεται σχεδόν όλα τα ταμεία ασφάλισης. Αναμνηστικά μπλουζάκια θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες του καμπ. 

Για κάθε αθλητή – αθλήτρια το παράβολο συμμετοχής στη συγκέντρωση προετοιμασίας είναι 220€ και περιλαμβάνει: ➢Διαμονή και διατροφή για 7 διανυκτερεύσεις. ➢Προπόνηση➢Εκτόςαπότιςπροπονήσειςταπαιδιάθαέχουντηδυνατότηταναπάρουνμέροςκαισεάλλεςδραστηριότητεςπουδιοργανώνειηκατασκήνωσημετοέμπειροπροσωπικόπουδιαθέτει. Τοπαράβολοσυμμετοχήςθαπρέπει να κατατεθεί : 
1. Στα γραφεία του ΑΣΕΑ Καβάλας 
2. Στον τραπεζικό λογαριασμό που διατηρεί το Σωματείο μας στην EUROBANK με ΙΒΑΝ: GR8602602250000180100504998».

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ