Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Απεβίωσε ο Μιχάλης Λογοθέτης

Logothetis

LogothetisΗ Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ανακοινώνει με βαθιά θλίψη τον θάνατο του Μιχάλη Λογοθέτη, ενός πολύ αγαπητού ανθρώπου στον χώρο του αθλήματος. Απεβίωσε το βράδυ της Πέμπτης στα 72 του χρόνια εξαιτίας καρδιακών επιπλοκών. Ο εκλιπών ήταν σταθερά μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας από το 1982 έως τον Οκτώβριο του 2008 και για πολλά χρόνια είχε τη θέση του ταμία. Προερχόταν από το Α.Κ. Ζωγράφου, στο οποίο ήταν επί σειρά ετών και μέχρι τον θάνατό του γενικός γραμματέας, ενώ είχε υπάρξει και έφορος των ομάδων επιτραπέζιας αντισφαίρισης του σωματείου.

Είχε μεγάλη προσφορά στο άθλημα και όχι μόνο από τις παραγοντικές θέσεις, αφού ήταν πατέρας των αθλητών Γιώργου και Χρήστου, οι οποίοι έφτασαν με τα χρώματα του Ζωγράφου σε πανελλήνιες διακρίσεις (ειδικά ο πρώτος που ήταν και διεθνής), ενώ τον χαρακτήριζε γενικά το μεράκι σε ό,τι έκανε για το ερασιτεχνικό σπορ.

Επί των ημερών του υπέγραψαν το πρώτο τους αθλητικό δελτίο στην Ελλάδα και το Α.Κ. Ζωγράφου ο Καλλίνικος Κρεάνγκα και ο Ντανιέλ Τσιόκας ερχόμενοι από τη Ρουμανία. Στα επόμενα χρόνια έζησε τους διαδοχικούς πανελλήνιους τίτλους τόσο της ανδρικής όσο και της γυναικείας ομάδας, όπως και αγώνες του σωματείου σε ευρωπαϊκά κύπελλα.

Συνόδευε συχνά στο εξωτερικό ως αρχηγός αποστολής τις εθνικές ομάδες όλων των ηλικιών. Στις εκλογές της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. τον Οκτώβριο του 2008 δεν ανανέωσε την υποψηφιότητά του, αποσύρθηκε και στις αρχές του 2009 η ομοσπονδία τον βράβευσε για την προσφορά του.  

Η κηδεία του Μιχάλη Λογοθέτη γίνεται αύριο Σάββατο στις 11.00 στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Περαχώρα Λουτρακίου, όπου είναι το πατρικό του σπίτι. Αντί στεφάνων οι δικοί του άνθρωποι επιθυμούν να γίνει κατάθεση χρημάτων σε λογαριασμό της οικογένειας, χρήματα που θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Ο αριθμός του λογαριασμού στη Eurobankείναι GR 5702602480000140200583555.

Το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. απευθύνει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του.penthos

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ