Προπονητικό καμπ με τη Σπαντάου του Βερολίνου η Δύναμη Λάρισας!

Larisa Paidia_DinamisΟ αθλητικός σύλλογος Δύναμη Λάρισας «κατηφορίζει» γεωγραφικά για προπονητικό καμπ και «ανεβαίνει» σε ποιότητα και απαιτήσεις δουλειάς στην επιτραπέζια αντισφαίριση! Το θεσσαλικό σωματείο με την αξιοπρόσεκτη δραστηριότητα στα επτά χρόνια λειτουργίας του πηγαίνει στο Σοφικό Κορινθίας και οργανώνει συγκέντρωση προετοιμασίας σε συνεργασία με τον σύλλογο Μπορούσια Σπαντάου του Βερολίνου! Θα την πραγματοποιήσει στις πανέμορφες εγκαταστάσεις του TheRanchαπό τις 3 έως τις 13 Αυγούστου.

Η εκδήλωση αφορά σχεδόν εξ ολοκλήρου τα τμήματα της Δύναμης και ο προπονητής Στέφανος Αμπελακιώτης προκειμένου ν’ ανεβάσει το επίπεδο εξασφάλισε την παρουσία του γερμανικού σωματείου, με το οποίο έχει αναπτύξει καλή επαφή. Με επίσημη άδεια από τη γερμανική ομοσπονδία έρχονται στην Ελλάδα αθλητές και αθλήτριες ενός καταξιωμένου ευρωπαϊκού κλαμπ, καθώς και οι προπονητές τους Ντιρκ Τέλεν και Κλαούντια Βίλκε. Οι Γερμανοί θα έχουν την ευθύνη του καθημερινού προγράμματος μαζί με τους ανθρώπους του λαρισινού συλλόγου και είναι βέβαιο ότι με τις γνώσεις και την εμπειρία τους θα προσφέρουν ακόμα καλύτερη προοπτική για την πρόοδο των αθλητών της Δύναμης στην περίοδο του καλοκαιριού.

Επίσης, όπως τόνισαν οι άνθρωποι του θεσσαλικού συλλόγου στην ενημερωτική επιστολή τους προς την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. επιχείρησαν πρώτη φορά να φέρουν ξένους αθλητές με προχωρημένο επίπεδο και διαφορετικό στυλ και με αυτή τη συνεργασία θέλουν να προάγουν τη φιλία και την ευγενή άμιλλα μεταξύ δύο διαφορετικών λαών. Στην εκδήλωση αναμένεται να πάρουν μέρος 32 αθλητές κι αθλήτριες και θα παίξουν με τα νέα πλαστικά μπαλάκια. Εκτός από τις προπονήσεις το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει πισίνα, γυμναστική αλλά και επίσκεψη στη θάλασσα. Χορηγός του καμπ είναι η Butterflyμέσω του καταστήματος GPSports.

ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ

Pineios FestivalΜε την ευκαιρία πρέπει να σημειωθεί μία ακόμα δραστηριότητα του Α.Σ. Δύναμη, που βοηθά στη διάδοση και την προβολή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Είναι η συμμετοχή του σωματείου στο Φεστιβάλ Πηνειού, το οποίο άρχισε σήμερα και ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. Με σύνθημα «Το ποτάμι κάνει τη γραμμή και τη γιορτή» το Φεστιβάλ προσκαλεί και προκαλεί όλο τον κόσμο να ζήσει τέσσερις μέρες γεμάτες μουσική και δημιουργικές εμπειρίες. Μέσα σε αυτές τις εμπειρίες θα είναι και το δημοφιλές ολυμπιακό άθλημα. Ο Α.Σ.  Δύναμη Λάρισας τοποθέτησε δύο τραπέζια και από τις 18.00 μέχρι τις 21.00 κάθε μέρα δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να ψυχαγωγηθούν με άφθονο παιχνίδι και παράλληλα να γνωρίσουν καλύτερα το πινγκ πονγκ μέσα από τις πληροφορίες, που θα δίνουν οι υπεύθυνοι του συλλόγου.

 

Φωτό 1: Νεαροί αθλητές της Δύναμης Λάρισας στην αίθουσα του σωματείου με τον προπονητή Στέφανο Αμπελακιώτη

Φωτό 2: Τα τραπέζια που στήθηκαν πάνω από τον Πηνειό για την παρουσία του πινγκ πονγκ στο φεστιβάλ

 

 

Διάφορα νέα

Είσοδοςgpsportimages ΖΕΥΣ ΓΙΑ SITEimages genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped