Το εντυπωσιακό Μοντάνα θα υποδεχτεί το καμπ του Α.Ο. Ηράκλειο 2001

Ιrakleio 2015_camp_KarpenisiΟ Αθλητικός Όμιλος Ηράκλειο 2001 συνεχίζει την παράδοση των τελευταίων χρόνων με την οργάνωση καλοκαιρινών προπονητικών καμπ. Οι επιλογές του στους τόπους διεξαγωγής είναι πάντα ιδιαίτερες και φέτος το αθηναϊκό σωματείο θα πάει για δεύτερη διαδοχική χρονιά στο εντυπωσιακό Montana Spa στο Καρπενήσι (τις προηγούμενες επισκέφτηκε την Τρίπολη). Η συγκέντρωση προετοιμασίας θα γίνει από τις 12 έως τις 23 Αυγούστου και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Το πασίγνωστο ξενοδοχείο πέντε αστέρων, που βρίσκεται στα 1.250 μέτρα υψόμετρο και προσελκύει κάθε χρόνο για προετοιμασία αποστολές από διάφορα αθλήματα, προσδίδει έτσι κι αλλιώς ποιότητα στο καμπ του Ηρακλείου. Διαθέτει μέσα στις εγκαταστάσεις του σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο όπου μεταξύ άλλων, έχει προετοιμαστεί και η εθνική μας ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης των ανδρών στο κοντινό ή πιο μακρινό παρελθόν (site montana.gr). Γενικά στο Καρπενήσι δε, είναι ιδανικές οι συνθήκες για δουλειά και στη φυσική κατάσταση.  

Το καμπ του Αυγούστου περιλαμβάνει πρωινή και απογευματινή προπόνηση στο τραπέζι, χρήση πισινών και γυμναστηρίου. Την τεχνική ευθύνη έχουν οι Κώστας Μαδέσης, Χρυσούλα Τουρσουνίδου και Πέτρος Γαβριήλ. Το κόστος είναι 50 ευρώ την ημέρα κατ’ άτομο και μέσα σε αυτό εντάσσονται διαμονή στο ξενοδοχείο, πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό σε μπουφέ και βέβαια συμμετοχή στις προπονήσεις. Όσοι θέλουν μπορούν ν’ απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6945-996730 ή στο 6936-968385.

Διάφορα νέα

Είσοδοςgpsportimages ΖΕΥΣ ΓΙΑ SITEimages genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped