Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στο κλίμα έναρξης της σεζόν από τη Δευτέρα με τις δηλώσεις συμμετοχής για το τουρνουά του Πέρα

Pera tournoua_geniki_2014

Pera tournoua_geniki_2014Με τον θεσμό των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων θ’ ανοίξει και φέτος το εσωτερικό αγωνιστικό πρόγραμμα στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Τα τελευταία δύο χρόνια η αρχή γινόταν από τα «Ελευσίνια», φέτος θα είναι αφετηρία το όπεν του Α.Σ. Πέρα Αθηνών. Το καθιερωμένο εδώ και μία δεκαετία τουρνουά θα έχει τη μορφή ανοιχτού πρωταθλήματος για 8η φορά και θα διεξαχθεί σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου. Εντάσσεται επίσης, στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης «Βeactive» και γίνεται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Φυσικά οι αγώνες θα λάβουν χώρα και φέτος στην έδρα του σωματείου, στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο (Μεγάλη του Γένους Σχολής 10, Άλιμος), ενώ είναι πολύ σημαντικό ότι αφορούν όλες τις μικρές ηλικίες: Nέων ανδρών-Nέων γυναικών, εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων, παμπαίδων-παγκορασίδων και μίνι παμπαίδων-μίνι παγκορασίδων. Οι δηλώσεις συμμετοχής στο on-line σύστημα στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (http://entries.httf.gr) αρχίζουν από αύριο Δευτέρα και θα υποβάλλονται μέχρι την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 14.00.

Το πρωτάθλημα είναι ατομικό και ο ελάχιστος αριθμός δηλώσεων ώστε να διεξαχθεί μία κατηγορία έχει οριστεί στα 8 άτομα. Το παράβολο συμμετοχής για κάθε αθλητή/τρια είναι 20€. Η κλήρωση θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης 3 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της Ε.Φ.Ο.επ.Α και όπως κάθε φορά το σύστημα διεξαγωγής περιλαμβάνει γκρουπ στην πρώτη φάση και νοκ άουτ ματς στη δεύτερη. Να διευκρινιστεί ότι οι αθλητές και οι αθλήτριες από τις ηλικίες Νέων ανδρών-Νέων γυναικών και μίνι παμπαίδων-μίνι παγκορασίδων δεν έχουν το δικαίωμα ν’ αγωνιστούν στον μεγάλο τελικό των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων, αφού η διοργάνωση αφορά στην εφηβική, την παιδική και την παμπαιδική κατηγορία. Όλες οι πληροφορίες υπάρχουν στην προκήρυξη του όπεν, που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α..

Το 8ο ανοιχτό πρωτάθλημα του Πέρα συνοδεύεται από τον τίτλο European Week of Sport «#Beactive», καθώς η ομοσπονδία ανταποκρίθηκε στην πρόταση της Γ.Γ.Α. για συμμετοχή στο εν λόγω πρόγραμμα. Ουσιαστικά η Ευρωπαϊκή Ένωση θέλει μέσα από αυτό να περάσει το μήνυμα για ενεργούς πολίτες στην Ευρώπη και ειδικά προς τους νέους. Εκτός από τους συγκεκριμένους αγώνες μάλιστα, η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ενέταξε στο πρόγραμμα δύο ακόμα, που πρόκειται να γίνουν τον Σεπτέμβριο. Είναι το τουρνουά οικογενειών, που διοργανώνει ο Α.Ο. Ελληνικού στις 23 του μήνα και το αναπτυξιακό της Κοζάνης, το οποίο όμως έχει κανονιστεί για το Σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου και θ’ αλλάξει ημερομηνίες αν διεξαχθούν τότε οι βουλευτικές εκλογές.

ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ

Μία ημέρα μετά τη θετική πρεμιέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ η Μπορούσια Ντίσελντορφ και ο Παναγιώτης Γκιώνης άρχισαν νικηφόρα την πορεία τους και στη γερμανική λίγκα της σεζόν 2015-2016. Το βράδυ του Σαββάτου οι νταμπλούχοι Γερμανίας υποδέχτηκαν στο AragCenterτη Μουλχάουζεν και την κατέβαλλαν με 3-0. Η επικράτηση πάντως, δεν ήταν τόσο εύκολη όσο μαρτυρά το σκορ και το δυσκολότερο έργο είχε ο Γκιώνης. Παίζοντας αυτή τη φορά στη θέση 2 της ομάδας του αντιμετώπισε τον Γερμανό διεθνή Λαρς Χίλσερ και στο τελικό 3-1 κατέκτησε όλα του τα σετ στην παράταση (12-10, 5-11, 15-13, 12-10)! Νωρίτερα ο Τίμο Μπολ νίκησε 3-0 τον Ρουμάνο Οβίντιου Ιονέσκου και αργότερα ο Πάτρικ Φρανζίσκα 3-1 τον Τσέχο Μπόχουμιλ Βοζίκι.

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ