Πετυχημένο τουρνουά από το «Αιγαίον» στον Πύργο

Pirgos open_genik_August_2015Την τιμητική της είχε η επιτραπέζια αντισφαίριση στον Πύργο την περασμένη εβδομάδα. Το αθλητικό σωματείο «Αιγαίον» οργάνωσε γεμάτο διήμερο ενασχόλησης με τη μικρή ρακέτα και συγκέντρωσε περίπου 60 φίλους του αθλήματος. Δημιούργησε τρεις ηλικιακές κατηγορίες κι έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες να ευχαριστηθούν αγώνες και να ψυχαγωγηθούν. Στο σχετικό ενημερωτικό κείμενο που συνέταξε, το σωματείο δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την ελληνική ομοσπονδία του αθλήματος για το γεγονός ότι αθλοθέτησε τα κύπελλα και τα μετάλλια για τη διοργάνωση. Το κείμενο από τους ανθρώπους του σωματείου ανέφερε ακόμα για τους αγώνες:

«Μικρό …Πεκίνο θύμιζε το κλειστό γυμναστήριο Πύργου στις 21 και 22 Αυγούστου. Στο ανοικτό τουρνουά, που διοργάνωσε το Αθλητικό Σωματείο «Αιγαίον»  Επιτραπέζια Αντισφαίριση στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης και σε 8 τραπέζια, περίπου 60 φίλοι του πινγκ πονγκ απόλαυσαν το αγαπημένο τους άθλημα.

Pirgos open_August_2015Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες ώστε να υπάρχει ανταγωνισμός ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδο των αθλητών. Υπήρξε κατηγορία παίδων, κατηγορία αθλητών, οι οποίοι αγωνίζονται ήδη σε σωματεία, καθώς και κατηγορία ερασιτεχνών αθλητών του αγωνίσματος. Στο τουρνουά πήραν μέρος αθλητές από τις περιοχές Πύργο, Κρέστενα, Αμαλιάδα και Πάτρα.

Στην κατηγορία των παίδων αναδείχθηκε νικητής ο Διονύσιος Μπαντουδάκης.  Δεύτερος ήρθε ο Αδαμάντιος Βερμές και 3οι οι Αθανάσιος Αυγουστίνος και Νικόλαος Παρασκευόπουλος.                                

Στην κατηγορία των ερασιτεχνών πρώτευσε ο Παναγιωτόπουλος Αλέξιος. Τη 2η θέση πήρε ο Παναγιώτης Δημητρουλόπουλος και την 3η οι Ανδρέας Κραβαρίτης και Γεώργιος Δρόσος.

Στην κατηγορία των αθλητών με δελτίο σε σωματείο πρώτος νικητής ήταν ο Κωνσταντίνος Σολωμός από το σωματείο Γαλήνη Πάτρας, δεύτερος ο Δημήτρης Ντάλιος από το Αιγαίον και τρίτοι οι Δημήτρης Γκουσέτης και Χάρης Δαμαλάς από τον Αρίωνα Αμαλιάδας».

 

* Φωτό 1: Γενικό πλάνο από τους αγώνες στο γυμναστήριο Πύργου  

* Φωτό 2: Ο προπονητής του «Αιγαίον» Ζαχαρίας Ζαχαρόπουλος στην απονομή της κατηγορίας ανδρών. Με τους νικητές Κωνσταντίνο Σολωμό, Δημήτρη Ντάλιο, Δημήτρη Γκουσέτη και Χάρη Δαμαλά.

 

Διάφορα νέα

Είσοδοςgpsportimages ΖΕΥΣ ΓΙΑ SITEimages genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped