Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Επιστολή-τελεσίγραφο η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε 20 σωματεία για την ειδική αθλητική αναγνώριση

Table

TableΕπίσημα προχώρησε η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στην τελευταία προειδοποίηση για απόκτηση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης προς τα σωματεία, που έχουν αυτή την εκκρεμότητα. Όπως είναι γνωστό η γενική συνέλευση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., το περασμένο Σάββατο, πήρε την απόφαση να διαγράψει από τα μητρώα της ομοσπονδίας 22 σωματεία, τα οποία δεν έχουν και δεν έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες για ν’ αποκτήσουν την Ε.Α.Α. από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Την ίδια ώρα όμως, αποφάσισε να δώσει παράταση σε 20 σωματεία ακόμα, που έχουν κινητοποιηθεί σχετικά. Σε αυτά λοιπόν, η διοίκηση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. απέστειλε έγγραφο-τελεσίγραφο και τους ζητά να τακτοποιήσουν το σοβαρό αυτό θέμα μέχρι τον Μάρτιο του 2016 και την επόμενη γενική συνέλευση ώστε να μην αναγκαστεί να πάρει και για εκείνα τη δυσάρεστη απόφαση της διαγραφής.

Η σημερινή επιστολή, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας (httf.gr) μαζί με τον πίνακα των 20 σωματείων, αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι η τακτική γενική συνέλευση «ύστερα από μεγάλο προβληματισμό αποφάσισε με πολύ μεγάλη επιείκεια κινούμενη στα ακραία όρια της νομιμότητας να σας δώσει εκ νέου χρονική παράταση προκειμένου ν’ αποκτήσετε την ειδική αθλητική αναγνώριση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η οποία αρχίζει από τις 30/08/2015 και θα λήξει τον Μάρτιο του 2016, όταν θα γίνει η επόμενη τακτική γενική συνέλευση της ομοσπονδίας». Στη συνέχεια η επιστολή υπογραμμίζει ότι «χωρίς άλλη ειδοποίηση θα πρέπει μέχρι την παραμονή της γενικής συνέλευσης να έχετε στείλει στη γραμματεία της ομοσπονδίας την απόφαση της Γ.Γ.Α., η οποία σας χορηγεί για το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του σωματείου σας την κατά τον νόμο απαιτούμενη ειδική αθλητική αναγνώριση» και προσθέτει ότι αν μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα δεν λυθεί η εκκρεμότητα τότε «η διαγραφή σας από τα μητρώα της ομοσπονδίας θα γίνει αυτόματα και χωρίς περαιτέρω συζήτηση».

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Παράλληλα με την έναρξη του αγωνιστικού προγράμματος για την περίοδο 2015-2016 οι δραστηριότητες της  Ε.Φ.Ο.Επ.Α. θα περιλαμβάνουν και σχολή διαιτησίας. Από μεθαύριο Παρασκευή και μέχρι την Κυριακή 6 του μήνα θα πραγματοποιηθεί η σχολή διαιτησίας της Αθήνας. Θα είναι η πρώτη στη νέα περίοδο και θα την ακολουθήσει την ερχόμενη εβδομάδα αντίστοιχη εκδήλωση στην Πάτρα. Έχουν δηλώσει συμμετοχή 19 άνδρες και γυναίκες, τα μαθήματα θα γίνουν στην αίθουσα  ΣΤ΄του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και θα διδάξει η διεθνής επιδιαιτητής από τη Θεσσαλονίκη Μαρία Τσίπου.

Την Παρασκευή από τις 17:30 έως τις 21:00 θα παρουσιαστεί ο κανονισμός διαιτησίας. Το Σάββατο θα διδαχθούν ο κανονισμός διεθνών διοργανώσεων στις ώρες 15:00-17:30 και ο κανονισμός διαιτησίας, μαζί με τις οδηγίες διεύθυνσης αγώνα, στις ώρες 18:30- 20:30. Την Κυριακή από τις 10:00 μέχρι τις 11:00 θα γίνει σύνοψη των θεμάτων και θα λυθούν απορίες για ν’ ακολουθήσουν οι εξετάσεις. Από τις 11:00 μέχρι τις 12:00 είναι οι γραπτές και από τις 12:30 έως τις 14:30 οι πρακτικές. Όσοι υποψήφιοι επιτύχουν στις εξετάσεις θ’ ανακηρυχθούν επίσημοι διαιτητές και θα ενταχθούν στην κατηγορία των Δόκιμων, όπως ο Εσωτερικός Κανονισμός ορίζει.

 

                                                          

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ