Αποτελέσματα

Κάντε κλικ στα παρακάτω links για να δείτε αναλυτικά αποτελέσματα αθλητών και ομάδων καθώς και τους τρέχοντες πίνακες αξιολόγησης:

Απεβίωσε ο πρόεδρος των Βετεράνων Δράμας Στέφανος Κάργας

Kargas DramaΤα σωματεία της επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Δράμας έχασαν ένα από τα βασικά τους στηρίγματα και το άθλημα γενικότερα έναν στενό φίλο του από πολύ ζωντανό κομμάτι της περιφέρειας. Ο Στέφανος Κάργας, πρόεδρος του σωματείου «Φ.Ε.Α. Βετεράνοι Δράμας», έφυγε ξαφνικά χτες από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών. Ήταν επικεφαλής της διοίκησης του σωματείου από την ίδρυσή του, το 2008. Ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με διάφορα αθλήματα, όπως ο στίβος και η επιτραπέζια αντισφαίριση. Βοήθησε από την αρχή την προσπάθεια ανάπτυξης του πινγκ πονγκ στην πόλη και ήταν πάντα διακριτικά και αθόρυβα κοντά στο άθλημα. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 6μ.μ. από το 1ο νεκροταφείο Δράμας.

Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένειά του.

Τα σωματεία επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Δράμας εξέδωσαν ανακοίνωση για τον θάνατο του Στεφάνου Κάργα και αναφέρουν: «Σήμερα 3/9/2015, έφυγε ξαφνικά από κοντά μας ο Στέφανος Κάργας, αγαπητός φίλος, συνεργάτης και πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου «Φ.Ε.Α. ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ Δράμας». Εκφράζουμε τα θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους για τον αδόκητο θάνατό του.

Τα Δ.Σ. των Συλλόγων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Δράμας».

images stiga logoimages genesislogo

images gpsports logosite των open 2016-2017
images web

site των open   2017-2018images online site

Κληρώσεις - Αποτελέσματα

Σύστημα Online Δηλώσεων

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην ver. 2 του συστήματος online δηλώσεων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Είσοδοςgpsport zeusimages genesislogo

stiga-728-looped