Αποτελέσματα

Κάντε κλικ στα παρακάτω links για να δείτε αναλυτικά αποτελέσματα αθλητών και ομάδων καθώς και τους τρέχοντες πίνακες αξιολόγησης:

Με Πορτογαλία οι νεάνιδες αύριο, με Τσεχία οι κορασίδες για την είσοδο στη 16άδα

Οι ομάδες των κοριτσιών πληροφορήθηκαν το βράδυ τις επόμενες αντιπάλους τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων του Σβέσατ. Οι νεάνιδες αντιμετωπίζουν την Πορτογαλία αύριο στις 12:00 ώρα Ελλάδας, ενώ στην έναρξη του αγωνιστικού προγράμματος, στις 10:00, οι κορασίδες κοντράρονται με την Τσεχία. Ύστερα από την πρωτιά, που κατέκτησαν στους ομίλους τους στη 2η κατηγορία, οι εθνικές μας ομάδες επιδιώκουν το μεγάλο βήμα για την άνοδο! Αυτή η φάση έχει ονομαστεί Play-off Matches 2 και χαρίζει είσοδο στην πρώτη 16άδα της διοργάνωσης. Οι νέοι και παίδες, που πήραν τη 2η θέση στα δικά τους γκρουπ πρέπει να περιμένουν την ολοκλήρωση αυτής της δεύτερης φάσης για να μάθουν τους νέους αντιπάλους τους.

Στην πρώτη φάση των αγώνων το συγκρότημα των νεανίδων κατέλαβε την 1η θέση στο γκρουπ Ι με δύο νίκες απέναντι στην Εσθονία και τη Λιθουανία. Η Πορτογαλία είχε περιοριστεί στην 4η και τελευταία θέση του γκρουπ Β της 1ης κατηγορίας γνωρίζοντας τρεις ήττες με 3-0! Θεωρητικά η ομάδα της Ιβηρικής είναι απολύτως στα μέτρα της εθνικής μας.

Οι κορασίδες αναδείχτηκαν νικήτριες στο γκρουπ Ι της 2ης κατηγορίας επικρατώντας κατά σειρά της Σλοβακίας, της Φιλανδίας και της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης. Η Τσεχία είχε αρκεστεί στην 3η θέση του γκρουπ C με μία νίκη και δύο ήττες και ακολούθως σε αγώνα για τα Play-off Matches 1 έχασε από την Κροατία με 3-1.

                                                                               

images stiga logoimages genesislogo

images gpsports logosite των open 2016-2017
images web

site των open   2017-2018images online site

Κληρώσεις - Αποτελέσματα

Σύστημα Online Δηλώσεων

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην ver. 2 του συστήματος online δηλώσεων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Είσοδοςgpsport zeusimages genesislogo

stiga-728-looped