Αποτελέσματα

Κάντε κλικ στα παρακάτω links για να δείτε αναλυτικά αποτελέσματα αθλητών και ομάδων καθώς και τους τρέχοντες πίνακες αξιολόγησης:

Οι βετεράνοι …ψηφίζουν πινγκ πονγκ την Κυριακή στα Ταταύλα

Tatavla genikoΣτο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο ανοίγει επισήμως την Κυριακή η νέα αγωνιστική περίοδος για τους βετεράνους της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Το 4ο τουρνουά του Α.Ο. Ταταύλα αποτελεί πια αγαπημένη …συνήθεια για τους ακούραστους χομπίστες του αθλήματος και μπορεί η μέρα να είναι ιδιαίτερη, αλλά αυτό ουδόλως επηρεάζει τις διαθέσεις τους. Θ’ ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα πριν ή μετά τους αγώνες και στο …υπόλοιπο της ημέρας θα πάρει το πινγκ πονγκ τη …σταθερή τους ψήφο. Το ατομικό ανοιχτό πρωτάθλημα γίνεται σε συνεργασία με τον Π.Ο.Φ.Επ.Α και υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στην κεντρική σάλα του Β.Α.Κ. «Μιχάλης Παγιώτης». Επιπλέον, το σωματείο προκήρυξε και θα οργανώσει παράλληλα και αγώνες ανεξαρτήτων με το ίδιο σύστημα διεξαγωγής.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν τις 115 και ορισμένες προέρχονται από μέρη εκτός Αττικής κάτι πολύ σημαντικό, ειδικά αν σκεφτεί κάποιος ότι μιλάμε για μέρα εθνικών εκλογών. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν σε 12 τραπέζια και θα κρίνονται υπέρ του καλύτερου (της καλύτερης) των 5 σετ best of five). Στην πρώτη φάση θα σχηματιστούν όμιλοι των 3 ή 4 ανάλογα με τις συμμετοχές (σ.σ. η κλήρωση διεξάγεται σήμερα). Στη δεύτερη φάση οι αθλητές/τριες, που θα κατακτήσουν την 1η και 2η θέση των ομίλων, θ’ αναμετρηθούν σε ταμπλό του απλού νοκ άουτ. Εφόσον υπάρχει χρόνος θα διεξαχθούν και αγώνες «παρηγοριάς» για όσους μείνουν στην 3η και την 4η θέση των γκρουπ.

Στις κατηγορίες των ανεξαρτήτων και των γυναικών οι αγώνες αρχίζουν στις 9:30. Στις κατηγορίες των βετεράνων τα παιχνίδια αρχίζουν στις 15:00. Οι ηλικιακές κατηγορίες των βετεράνων αθλητών είναι 40-49 ετών η ΒΕΤ 1, 50-59 η ΒΕΤ-2 και 60+ η ΒΕΤ-3. Στους ανεξάρτητους αντίστοιχα είναι η ΑΝΕ-1 (18-39 ετών), η ΑΝΕ-2 (40-49 ετών), η ΑΝΕ-3 (50-59 ετών) και η ΑΝΕ-4 (60+). Οι γυναίκες θα έχουν από μία ενιαία κατηγορία σε επίπεδο βετεράνων και ανεξαρτήτων. 

images stiga logoimages genesislogo

images gpsports logosite των open 2016-2017
images web

site των open   2017-2018images online site

Κληρώσεις - Αποτελέσματα

Διάφορα νέα

Σύστημα Online Δηλώσεων

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην ver. 2 του συστήματος online δηλώσεων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Είσοδοςgpsport zeusimages genesislogo

stiga-728-looped