Αποτελέσματα

Κάντε κλικ στα παρακάτω links για να δείτε αναλυτικά αποτελέσματα αθλητών και ομάδων καθώς και τους τρέχοντες πίνακες αξιολόγησης:

Με δύο Έλληνες στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αθλητών με αναπηρίες

AmeA Xatzikiriakos-MouxthisΗ ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση θα έχει εκπροσώπηση και στο φετινό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αθλητών με αναπηρίες. Οι νεαροί Γιώργος Μουχθής και Μάριος Χατζηκυριάκος θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση, που αρχίζει αύριο και ολοκληρώνεται την προσεχή Κυριακή, 18 του μήνα, στο Βέλε της Δανίας. Ο Μουχθής είναι 21 ετών και ο Χατζηκυριάκος μόλις 14. Αγωνίζονται στην κλάση 6 (σ.σ. είναι των ορθίων) και θα παίξουν μαζί και στο ομαδικό. Η αποστολή αναχώρησε σήμερα για τη σκανδιναβική χώρα κι έχει αρχηγό τον ομοσπονδιακό προπονητή και πρώην πρωταθλητή Α.με.Α. Χρόνη Πολίτση και στα μέλη ακόμα τον γιατρό Ηλία Λυμπεριάδη.

Ο Χατζηκυριάκος θα κάνει το ντεμπούτο του σε μεγάλη διοργάνωση της κατηγορίας ανδρών. Έχει πάρει μέρος σε αντίστοιχα πρωταθλήματα νέων έως 16 ετών και μάλιστα είχε πάρει μετάλλιο στους οικείους Παγκόσμιους Αγώνες. Ο Μουχθής θα μετάσχει δεύτερη φορά σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ενώ τον βοηθάε και το γεγονός ότι τους τελευταίους μήνες έχει πάρει πολύτιμες εμπειρίες και από διεθνή τουρνουά.

“Μετά τη μεθοδική δουλειά, που κάνουμε τα τελευταία δύο χρόνια, ο στόχος μας είναι η καθιέρωση. Όχι μόνο με τη σταθερή συμμετοχή μας στα σημαντικότερα διεθνή ραντεβού, αλλά και με κάποια καλά αποτελέσματα”, δήλωσε στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ο Χρόνης Πολίτσης και συμπλήρωσε: “Πάμε μόνο με δύο αθλητές στη Δανία, λόγω των έντονων οικονομικών προβλημάτων, αλλά θα παλέψουμε για κάτι ουσιαστικό κι αν έρθει μία καλή θέση θα είναι καλοδεχούμενη. Το πλάνο της ομοσπονδίας μας έχει έναν στόχο μακρινό, τον οποίο όμως, κοιτάζουμε από τώρα: Είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2020 στο Τόκιο”.

images stiga logoimages genesislogo

images gpsports logosite των open 2016-2017
images web

site των open   2017-2018images online site

Σύστημα Online Δηλώσεων

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην ver. 2 του συστήματος online δηλώσεων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Είσοδοςgpsport zeusimages genesislogo

stiga-728-looped