Αποτελέσματα

Κάντε κλικ στα παρακάτω links για να δείτε αναλυτικά αποτελέσματα αθλητών και ομάδων καθώς και τους τρέχοντες πίνακες αξιολόγησης:

Συνάντηση με το νέο προεδρείο του Π.Σ.Α.Τ. στα γραφεία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Εθιμοτυπικού, αλλά και ουσιαστικού χαρακτήρα συνάντηση με το προεδρείο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών είχε σήμερα το μεσημέρι σε πολύ καλό κλίμα ο πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Μανώλης Κολυμπάδης. Η συνάντηση έγινε ύστερα από πρωτοβουλία της νέας διοίκησης του Π.Σ.Α.Τ. και τα γραφεία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. επισκέφτηκαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Σωτήρης Τριανταφύλλου και ο γενικός γραμματέας Θόδωρος Νταβέλος. Παρέστησαν επίσης ο υπεύθυνος Τύπου της ομοσπονδίας Γιάννης Φάκαρος και η προϊσταμένη διοικητικών υπηρεσιών της ομοσπονδίας Στέλλα Νικολουδάκη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος και ειδικότερα η συνεργασία των δύο πλευρών σε ό,τι έχει να κάνει με την επιμόρφωση των αθλητικών συντακτών γύρω από το άθλημα. Επίσης, έγινε αναφορά στο πρωτάθλημα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο πινγκ πονγκ, που διεξάγεται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια, όπως και στο θέμα των αποστολών των μελών του Π.Σ.Α.Τ. στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις του αθλήματος.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Μανώλης Κολυμπάδης εμφανίστηκε απόλυτα θετικός στην προοπτική να συμπεριλαμβάνεται στο εξής και αθλητικός συντάκτης – μέλος του ΠΣΑΤ στις αποστολές της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για τις σημαντικές διοργανώσεις ευρωπαϊκής και παγκόσμιας εμβέλειας, αρκεί όμως να είναι εξειδικευμένος στο άθλημα. Οι επικεφαλής της διοίκησης του Π.Σ.Α.Τ. τόνισαν ότι αυτό μπορεί να καταστεί εφικτό με την κατάλληλη συνεργασία, διότι ο Σύνδεσμος αλλάζει τακτική στο κομμάτι των αποστολών και δημιουργεί ομάδες εξειδικευμένων δημοσιογράφων για κάποια αθλήματα.

                                     

images stiga logoimages genesislogo

images gpsports logosite των open 2016-2017
images web

site των open   2017-2018images online site

Κληρώσεις - Αποτελέσματα

Σύστημα Online Δηλώσεων

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην ver. 2 του συστήματος online δηλώσεων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Είσοδοςgpsport zeusimages genesislogo

stiga-728-looped