Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Συνάντηση με το νέο προεδρείο του Π.Σ.Α.Τ. στα γραφεία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Εθιμοτυπικού, αλλά και ουσιαστικού χαρακτήρα συνάντηση με το προεδρείο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών είχε σήμερα το μεσημέρι σε πολύ καλό κλίμα ο πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Μανώλης Κολυμπάδης. Η συνάντηση έγινε ύστερα από πρωτοβουλία της νέας διοίκησης του Π.Σ.Α.Τ. και τα γραφεία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. επισκέφτηκαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Σωτήρης Τριανταφύλλου και ο γενικός γραμματέας Θόδωρος Νταβέλος. Παρέστησαν επίσης ο υπεύθυνος Τύπου της ομοσπονδίας Γιάννης Φάκαρος και η προϊσταμένη διοικητικών υπηρεσιών της ομοσπονδίας Στέλλα Νικολουδάκη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος και ειδικότερα η συνεργασία των δύο πλευρών σε ό,τι έχει να κάνει με την επιμόρφωση των αθλητικών συντακτών γύρω από το άθλημα. Επίσης, έγινε αναφορά στο πρωτάθλημα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο πινγκ πονγκ, που διεξάγεται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια, όπως και στο θέμα των αποστολών των μελών του Π.Σ.Α.Τ. στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις του αθλήματος.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Μανώλης Κολυμπάδης εμφανίστηκε απόλυτα θετικός στην προοπτική να συμπεριλαμβάνεται στο εξής και αθλητικός συντάκτης – μέλος του ΠΣΑΤ στις αποστολές της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για τις σημαντικές διοργανώσεις ευρωπαϊκής και παγκόσμιας εμβέλειας, αρκεί όμως να είναι εξειδικευμένος στο άθλημα. Οι επικεφαλής της διοίκησης του Π.Σ.Α.Τ. τόνισαν ότι αυτό μπορεί να καταστεί εφικτό με την κατάλληλη συνεργασία, διότι ο Σύνδεσμος αλλάζει τακτική στο κομμάτι των αποστολών και δημιουργεί ομάδες εξειδικευμένων δημοσιογράφων για κάποια αθλήματα.

                                     

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ