Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στη Βέροια στραμμένη όλη η προσοχή των φίλων του αθλήματος

Veroia panoramiki

Veroia panoramikiΤραβάει όλα τα βλέμματα αυτές τις ημέρες η Βέροια με το 3ο ανοιχτό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης μικρών ηλικιών. Από σήμερα με τις αφίξεις των αποστολών και μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, που ολοκληρώνονται οι αγώνες, η όμορφη πρωτεύουσα του νομού Ημαθίας θα φιλοξενήσει εκατοντάδες ανθρώπους του αθλήματος και θα γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Τόπος δράσης το Φιλίππειο γυμναστήριο και διοργανωτής η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον δήμο Βέροιας. Είναι το 5ο αναπτυξιακό τουρνουά της τρέχουσας σεζόν και θα σημειώσει τη δεύτερη καλύτερη πανελλήνια επίδοση στις συμμετοχές με τα 221 αγόρια και κορίτσια, που βρίσκονται στις κληρώσεις και πρόκειται να πάρουν μέρος. Η τεράστια ανταπόκριση από σωματεία, αθλητές και γονείς είναι το πρώτο «παράσημο» αναγνώρισης για την προσπάθεια, που κάνουν στη Βέροια και σε αυτό το επίπεδο και φυσικά δημιουργεί εξαιρετική προοπτική για την καθιέρωση και ανάπτυξη του event.

Οι 221 συμμετοχές προέρχονται από 55 σωματεία όλης της χώρας και χωρίζονται σε 64 παίδες, 41 παμπαίδες, 35 νέους, 24 κορασίδες, 19 νεάνιδες, 18 παγκορασίδες, 11 Νέους άνδρες και 9 μίνι παμπαίδες. Οι ηλικιακές κατηγορίες των Νέων ανδρών και των μίνι παμπαίδων καθίσταται εφικτό να διεξαχθούν μόλις για δεύτερη φορά φέτος και η πρώτη ήταν σ’ ένα ακόμα όπεν της Βόρειας Ελλάδας, αυτό της Καβάλας. Πέρα φυσικά από τον Ο.Ε.Α. και τον Α.Σ.Ε.Α., τα δύο σωματεία της Βέροιας, θα μετάσχουν στους αγώνες σύλλογοι από τις περιοχές Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Φλώρινα, Πάτρα, Καστοριά, Σέρρες, Δράμα, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Λέσβο, Βόλο, Λάρισα, Έδεσσα, Κοζάνη, Γιάννινα και Καρδίτσα.

Επιπλέον, τοπ ονόματα από τις διάφορες κατηγορίες θα δώσουν το αγωνιστικό «παρών». Από τις πρώτες 5άδες των ελληνικών πινάκων αξιολόγησης συναντάμε τους νέους Στράτο Δαμιανή, Γιώργο Σταματούρο, τη νεάνιδα Ελένη Σοφρά και τον παίδα Αλέξη Κουλουριώτη. Πολύ περισσότεροι οι αθλητές από τις πρώτες 10άδες, ενώ βέβαια παίζουν σε μεγαλύτερη κατηγορία πολλά παιδιά, που αλλάζουν από τον Ιανουάριο ηλικιακό επίπεδο. Να σημειωθεί ακόμα ότι το 1ο φαβορί των Νέων ανδρών στη Βέροια, ο Βαγγέλης Τσιαλτζούδης, είναι νούμερο 22 στον πίνακα της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Στο Φιλίππειο θα τοποθετηθούν 14 τραπέζια και οι αγώνες θ’ αρχίσουν αύριο στις 08:30 με τους ομίλους των παίδων και των παμπαίδων. Την ίδια ώρα θα γίνει η έναρξη και την Κυριακή και οι τελικοί όλων των κατηγοριών υπολογίζεται να διεξαχθούν γύρω στις 4μ.μ.. Στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (httf.gr) έχουν αναρτηθεί οι κληρώσεις των γκρουπ, καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα.

Δεκατρείς επιχειρήσεις στηρίζουν το φετινό τουρνουά της Βέροιας και είναι οι εξής:  

– Μεζεδοπωλείο «Αγγελικόν» 

– «Ελληνικόν» ο φούρνος της απόλαυσης

– All Time

– Εστιατόριο Goodys

– LogoGraf/Νικόλαος Σγούρος

– MRTonyDonuts

– Ελαίας Γη

– Ζαχαροπλαστείο Κριαράς

– Πράπας  

– Στάση-Γεύμα

– Στάσου Μυγδάλα-Καφενείο-Snack Bar

– Τέρψις Νάουσα-Εμφιάλωση αεριούχων και μη ποτών-Εμπορία

– Ψητοπωλείο «Γιάννης»

                                               

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ