Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

E.T.T.U.: «Μην οδηγήσει σε διακοπή των αθλητικών διοργανώσεων η τρομοκρατική επίθεση»

Logo Ettu

Logo EttuΑνακοίνωση σχετικά με το πρόσφατο τραγικό συμβάν στο Παρίσι εξέδωσε το Εκτελεστικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (E.T.T.U.). Παίρνοντας αφορμή κι από τους φόβους, που εξέφρασαν ομάδες στο να μεταβούν αυτό το χρονικό διάστημα στη Γαλλία για ματς ευρωπαϊκών Κυπέλλων, η Ένωση ανέφερε  απευθυνόμενη στις ομοσπονδίες-μέλη της: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της E.T.T.U. είναι συγκλονισμένη από τις πρόσφατες τρομοκρατικές φρικαλεότητες στο Παρίσι. Η ETTU εκφράζει τα συλλυπητήριά της προς όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Υπό τις παρούσες συνθήκες, η Εκτελεστική Επιτροπή της E.T.T.U. κατανοεί τη θέση, που εκφράστηκε από κλαμπ επιτραπέζιας αντισφαίρισης και αξιωματούχους, να μην ταξιδέψουν στη Γαλλία για να παίξουν τους αγώνες τους για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μας. Αφού ζήτησε τη γνώμη της Γαλλικής Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, η E.T.T.U. καταθέτει την ακόλουθη άποψη: Όσο σοβαρή κι αν μπορεί να είναι η κατάσταση κι ενώ έχουμε απόλυτο σεβασμό στα συναισθήματα που εμπλέκονται, όπως και κατανόηση γι’ αυτή την περίοδο πένθους, κατά τη γνώμη μας μια τρομοκρατική επίθεση δεν θα πρέπει γενικά να οδηγήσει σε διατάραξη των αθλητικών αγώνων».

Να συμπληρώσουμε ότι γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο είναι στο πρόγραμμα αγώνες για το E.T.T.U. Cup, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει η 4η αγωνιστική στο Τσάμπιονς Λιγκ των αντίστοιχων κατηγοριών και σε όλες τις περιπτώσεις προβλέπεται να διεξαχθούν παιχνίδια και στη Γαλλία (σ.σ. εντός έδρας παίζει και η Ενεμπόν του Καλλίνκου Κρεάνγκα με τη ρωσική UMMC)…   

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

Η Πελοπόννησος θα είναι ο επόμενος σταθμός των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Παίρνει σειρά το «ανοιχτό Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάτρα 2015», το οποίο θα διεξαχθεί στις 28 και 29 Νοεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο της αχαϊκής πρωτεύουσας «Δημήτρης Τόφαλος» (βρίσκεται στη διεύθυνση Πανεπιστημίου 480) και, όπως κάθε φορά, αναμένεται να συναντήσει μεγάλη ανταπόκριση από αθλητές, γονείς και σωματεία. Οι ατομικοί αγώνες γίνονται για 6η συνεχόμενη χρονιά. Τους διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον δήμο Πάτρας και φυσικά είναι και φέτος αφιερωμένοι στη μνήμη του Γιάννη Ασημακόπουλου, πρώην προέδρου της Τ.Ε. κι επί σειρά ετών μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας. Έχουν προκηρυχθεί οι κατηγορίες Νέων ανδρών-Νέων γυναικών, εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων, παμπαίδων-παγκορασίδων, μίνι παμπαίδων-μίνι παγκορασίδων. Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν αρχίσει από τη Δευτέρα στο on-line σύστημα της ιστοσελίδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (http://entries.httf.gr) και η σχετική προθεσμία θα λήξει την προσεχή Κυριακή.

Το παράβολο συμμετοχής για κάθε αθλητή και αθλήτρια είναι 25 ευρώ. Toανοιχτό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών της Πάτρας γίνεται σταθερά από το 2010 κι έχει πάντα πανελλήνια εμβέλεια. Τέτοιες ημέρες πέρσι είχε συγκεντρώσει 134 αγόρια και κορίτσια, τον υψηλότερο αριθμό συμμετοχών τον εμφάνισε το 2013 με 172 παιδιά και γενικά όλα αυτά τα χρόνια έχει κερδίσει την αναγνώριση απ’ όλους τους ανθρώπους του αθλήματος ανά τη χώρα.  

Η κλήρωση της πρώτης φάσης θα διενεργηθεί την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στα γραφεία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Όπως σε όλα τα αναπτυξιακά τουρνουά της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. το σύστημα διεξαγωγής περιλαμβάνει γκρουπ στην πρώτη φάση και νοκ άουτ ματς στη δεύτερη με διαβάθμιση. Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθυνθούν στη γραμματεία της Τ.Ε. (Μαρία Χατζηφώτη 2610 335141, Παναγιώτης Τζόβολος 6975 101700). Επίσης, λειτουργεί πάντοτε η επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης με όλες τις πληροφορίες στη διεύθυνση www.openpatras.com.  

                                               

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ