Αποτελέσματα

Κάντε κλικ στα παρακάτω links για να δείτε αναλυτικά αποτελέσματα αθλητών και ομάδων καθώς και τους τρέχοντες πίνακες αξιολόγησης:

Τη 2η θέση πήρε η Τσεκούρα στους αγώνες «παρηγοριάς» των νεανίδων

Γλυκό ήταν το φινάλε στο Σβέσατ για την ελληνική πλευρά, όπως άξιζε στη συνολική αγωνιστική πορεία της στο 55ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων. Στην άνοδο των νεανίδων και των κορασίδων στην Α΄κατηγορία του θεσμού, στην είσοδο δύο αθλητών στην πρώτη 16άδα του απλού (Τόλιου, Αγγελάκης), στο πλασάρισμα ενός ζευγαριού στις θέσεις 9-16 του διπλού παίδων (Αντωνιάδης/Αγγελάκης) και στην παρουσία μίας αθλήτριας στον 3ο γύρο του απλού κορασίδων (Εμίρη), μπορεί να προστεθεί, απλά ως ένα ακόμα ενθαρρυντικό σημάδι, η 2η θέση της Δήμητρας Τσεκούρα στους αγώνες «παρηγοριάς» των νεανίδων. Άλλωστε, το συγκεκριμένο ταμπλό μπορεί ν’ αφορά όσους και όσες αποκλείονται νωρίς στο απλό, όμως πάντα έχει και δυνατούς αθλητές, ενώ η 17χρονη διεθνής χρειάστηκε πέντε νίκες για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στον τελικό.

Η Τσεκούρα διεκδίκησε την πρωτιά στο consolation αντιμετωπίζοντας νωρίς το βράδυ τη Σουηδέζα Λίντα Μπέργκστρομ. Πήρε στις λεπτομέρειες το 1ο σετ, έχασε με διαφορά το 2ο και ουσιαστικά τα πράγματα κρίθηκαν στο 3ο όταν η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε δύο σετ μπολ με 10-8 και δεν τα αξιοποίησε. Η αθλήτρια από τη Σκανδιναβία απέκτησε σ’ εκείνο το σημείο ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και διαμόρφωσε σχετικά εύκολα το τελικό σκορ. Τα σετ 13-11, 5-11, 11-13 και 5-11. Νωρίτερα στα ημιτελικά η Τσεκούρα νίκησε άνευ αγώνα τη Σέρβα Βικτόρια Τρουζίνσκι, η οποία να σημειωθεί ότι έχει εξασφαλίσει ευρωπαϊκό μετάλλιο, καθώς έχει προκριθεί στην 4άδα του διπλού νεανίδων.

 

images stiga logoimages genesislogo

images gpsports logosite των open 2016-2017
images web

site των open   2017-2018images online site

Κληρώσεις - Αποτελέσματα

Σύστημα Online Δηλώσεων

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην ver. 2 του συστήματος online δηλώσεων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Είσοδοςgpsport zeusimages genesislogo

stiga-728-looped