Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η Χίος προετοιμάζεται για το 2ο τουρνουά βετεράνων και ανεξαρτήτων

Xios tournament_afisa

Xios tournament_afisaΟ Παγχιακός Γ.Σ. διατηρεί την καλή του δραστηριότητα γύρω από την επιτραπέζια αντισφαίριση και κοιτάζει να τη διευρύνει με διάφορες διοργανώσεις. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά λοιπόν, το σωματείο της Χίου πραγματοποιεί τον Δεκέμβριο τουρνουά βετεράνων και ανεξαρτήτων με σκοπό την ψυχαγωγία και τη στενότερη επαφή με το άθλημα.

Όπως έχει ανακοινωθεί από το σωματείο: «Το τουρνουά διεξάγεται την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Χίου στη μνήμη της Σούλας Αναγνώστου και του Λεόντιου Χριστοφορίδη. Θα υπάρχουν τρεις κατηγορίες:

Κατηγορία Ανεξαρτήτων
Κατηγορία Βετεράνων 37+ (αθλητές οι οποίοι είναι εν ενεργεία)
Κατηγορία Βετεράνων (ανεξαρτήτου ηλικίας)
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 11 το πρωί της Κυριακής.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να επικοινωνήσουν με τους:
Αναγνώστου Κωνσταντίνο 6980757904 και Γανιάρη Νίκο 6932666681 ή να επισκεφτούν τη σελίδα του τμήματος στο facebook: Παγχιακός Γ.Σ Επιτραπέζια Αντισφαίριση –Table Tennis.
Επίσης για την καλύτερη προετοιμασία όσων θέλουν να πάρουν μέρος η αίθουσα του συλλόγου στο 4ο Γυμνάσιο Χίου θα είναι διαθέσιμη κάθε Τετάρτη για όσους θέλουν να εξασκηθούν από τις 20:00 έως τις 21:00».

Από τον Παγχιακό μάς έδωσαν σημαντικές πληροφορίες για την προσφορά, που είχαν στο άθλημα οι δυο εκλιπόντες, στη μνήμη των οποίων αφιερώνεται το τουρνουά.

Η Σούλα Αναγνώστου υπήρξε η πρώτη προπονήτρια του συλλόγου. Ήταν κάτοχος πτυχίου προπονητών Β’ κατηγορίας και ομοσπονδιακή προπονήτρια στο κλιμάκιο της Χίου, όπου ανέδειξε πολλούς ταλαντούχους αθλητές του νησιού. Ως μέλος προπονητικού επιτελείου είχε πάρει μέρος σε προπονητικά καμπ της ομοσπονδίας, ενώ είχε παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια της ομοσπονδίας. Επίσης, ήταν επίσημη διαιτήτρια επιτραπέζιας αντισφαίρισης και είχε διαιτητεύσει στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων της Αθήνας το 1987.

Ο Λεόντιος Χριστοφορίδης ήταν από τα πρόσωπα, που έφεραν το πινγκ-πονγκ στη Χίο μέσα στη δεκαετία ‘60-‘70 και το κράτησε στον Ναυτικό Όμιλο Χίου. Υπήρξε η ψυχή του Ν.Ο. Χίου για όλα τα αθλήματα, αλλά είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το  πόλο και το πινγκ-πονγκ. Όπως τονίζουν στο νησί ο Χριστοφορίδης και η Αναγνώστου ήταν από τους στυλοβάτες στην ανάπτυξη και τη διάδοση του αθλήματος κατά τις δεκαετίες του ‘80 και ’90.

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ