Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ομιλητής σε συνέδριο στην Κίνα για το αθλητικό μάρκετινγκ ο Μανώλης Κολυμπάδης

Kolimpadis Kavala

Kolimpadis KavalaΙδιαίτερα τιμητική πρόσκληση, η οποία είναι πιθανό να επιφέρει οφέλη και για την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση, δέχτηκε ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης. Προσκλήθηκε και θα πάρει μέρος τον επόμενο μήνα σε διεθνές συνέδριο για το αθλητικό marketing (Sport Marketing International Forum, όπως τιτλοφορείται), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Σαγκάη της Κίνας το διήμερο 7 και 8 Ιανουαρίου 2016. Με βάση την τεράστια εμπειρία του στον συγκεκριμένο τομέα μάλιστα, ο επικεφαλής της διοίκησης της ομοσπονδίας θα είναι ένας από τους ομιλητές και θα παρουσιάσει θέμα στους συνέδρους για 15 με 20 λεπτά. Το event διοργανώνει ο κινεζικός όμιλος Double Edge Sport και το «παρών» θα δώσουν γύρω στις 1.000 εταιρίες απ’ όλη την Κίνα, αθλητικών ειδών και μη! Ο μεγάλος όμιλος D.E.S. έχει στη δύναμή του περίπου 50 εταιρίες. Μεταξύ αυτών, είναι και η επίσης κινεζική 361, που είναι χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κι έχει αναλάβει  την ένδυση των Ελλήνων πρωταθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες και όχι μόνο. Ο Μανώλης Κολυμπάδης που είναι μέλος της ολομέλειας της Ε.Ο.Ε., δέχτηκε την πρόταση ως υπεύθυνος της Επιτροπής για τη χορηγία της 361, αλλά φυσικά και ως βαθύς γνώστης του αντικειμένου.

Χαρακτηριστικό του ενδιαφέροντος επίσης, είναι ότι οι Κινέζοι καλύπτουν όλα τα έξοδα για την παρουσία του στο συνέδριο. Η εισήγησή του εκεί θ’ αφορά στο περιβάλλον των διεθνών αθλητικών χορηγιών και ειδικότερα στη συνεργασία της 361 με την Ε.Ο.Ε.. Ο επικεφαλής της διοίκησης της ομοσπονδίας είναι ο άνθρωπος, που φροντίζει τις σχέσεις της Ε.Ο.Ε. με την εταιρία κι έχει οριστεί από την ολομέλεια υπεύθυνος για την εφαρμογή και υλοποίηση της χορηγίας. Η συνεργασία με την 361 αφορά  σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Ευρωπαϊκούς και Μεσογειακούς Αγώνες, όπως και μεγάλα φεστιβάλ. Η χορηγία είχε αρχίσει μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και θα ισχύει μέχρι και το Ρίο. Οι Έλληνες φίλαθλοι ίσως θυμούνται και την εθνική μας ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών, που είχε αγωνιστεί με τα ρούχα της συγκεκριμένης εταιρίας στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού τον Ιούνιο. Η συμμετοχή του Μανώλη Κολυμπάδη στο συνέδριο συζητήθηκε χτες στην Ε.Ο.Ε. και τα μέλη της την ενέκριναν ομόφωνα. Ο πολύπειρος παράγοντας, που έχει επισκεφτεί κι άλλες φορές την Κίνα για θέματα της χορηγίας, υπογράμμισε ότι πρόκειται για μία πολύ τιμητική πρόσκληση, από την οποία μπορούν να προκύψουν οφέλη τόσο για την Ε.Ο.Ε. όσο και για την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση. Άλλωστε, η Κίνα είναι κορυφαία δύναμη του αθλήματος, ενώ γνωρίζουν οι πάντες την τεράστια απήχηση της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην αχανή ασιατική χώρα.

 

* Φωτό του Βασίλη Καραουλάνη με τον πρόεδρο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλη Κολυμπάδη ν’ απευθύνει χαιρετισμό στο ανοιχτό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών της Καβάλας.

                                                            

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ