Την επίσκεψη κινεζικής αντιπροσωπείας από την Γκουανζχού δέχτηκε η Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και του δήμου της Γκουανζχού (Guangzhou) της Κίνας επισκέφθηκε χτες τα γραφεία της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και την ομοσπονδιακή αίθουσα STAGτου Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Η ηγεσία των δύο φορέων έκανε περιοδεία πριν μεταβεί στο Λονδίνο για το Ολυμπιακό τουρνουά και πέρασε και από την Ελλάδα, όπου άλλωστε οι Κινέζοι ανέπτυξαν φιλίες με Έλληνες παράγοντες του αθλήματος από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Σίγουρα ήταν μία ξεχωριστή συνάντηση για τον πρόεδρο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλη Κολυμπάδη, αφού ειδικά εν όψει της κορυφαίας αθλητικής εκδήλωσης κάθε συζήτηση με εκπροσώπους της μεγαλύτερης δύναμης του πινγκ πονγκ έχει έντονο ενδιαφέρον.

Στη χώρα μας βρέθηκαν η Luo Jing Jun, διευθύντρια διοίκησης αθλητισμού του δήμου Guangzhou και πρόεδρος της Γενικής Ομοσπονδίας Αθλημάτων της πόλης, ο Zhang Hua υποδιευθυντής διοίκησης αθλητισμού του δήμου Guangzhou, εκτελεστικός αντιπρόεδρος και γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Guangzhou, ο Feng Zheng υπεύθυνος διεθνών σχέσεων της ομοσπονδίας και δύο ακόμα σύμβουλοι του δήμου Guangzhou. Σημειωτέον ότι στην αχανή χώρα της Κίνας υπάρχουν τοπικές αθλητικές ομοσπονδίες.

Ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης υποδέχθηκε την κινεζική αντιπροσωπεία της Guangzhou αρχικά στα γραφεία της ομοσπονδίας. Η συνάντηση έγινε σε θερμότατο και φιλικό κλίμα. Ανταλλάχθηκαν απόψεις για την πορεία του αθλήματος και εκφράστηκε η διάθεση των στελεχών της Guangzhou να στηρίξουν την ελληνική ομοσπονδία και να ερευνήσουν τις δυνατότητες συνεργασίας και εύρεσης Κινέζων χορηγών.

Συνοδευόμενοι από τον επικεφαλής της διοίκησης της ΕΦΟΕΠΑ οι Κινέζοι επίσημοι επισκέφτηκαν μετά τη συνάντηση την ομοσπονδιακή αίθουσα στο Σ.Ε.Φ. Έκαναν θετικά σχόλια για τις εγκαταστάσεις και τις συνθήκες προπόνησης των εθνικών ομάδων και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Η επίσημη αντιπροσωπεία της Guangzhou αναχώρησε σήμερα από τη χώρα μας με προορισμό το Λονδίνο όπου θα παρακολουθήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

                            

 

 

 

Είσοδοςgpsportimages epathla-zeus1images genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped