Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αρχίζει το Σάββατο το προπονητικό καμπ των «μικρών» προ-εθνικών ομάδων

Kordoutis Dim_ipodoxi

Kordoutis Dim_ipodoxiΜε δυνατές προπονήσεις θα πουν …καλημέρα στο νέο έτος στελέχη των προ-εθνικών ομάδων νεαρών ηλικιών κλιμακίου Αττικής. Το Terpou kontinoπρογραμματισμένο προπονητικό καμπ για επίλεκτους αθλητές και αθλήτριες των μικρών κατηγοριών αρχίζει μεθαύριο, 2 Ιανουαρίου, στην αίθουσα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και ορθώς …αποσπά τα παιδιά από τη χαλάρωση των εορταστικών ημερών. Το καμπ θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 6 του μήνα, γίνεται με την ευθύνη του ομοσπονδιακού προπονητή Κώστα Βατσακλή και θ’ απασχολήσει συνολικά 10 αθλητές από τις ηλικιακές κατηγορίες νέων, νεανίδων και κορασίδων. Στο προσκλητήριο της ομοσπονδίας ήταν οι: Γιώργος Σταματούρος του Ολυμπιακού, Νίκος Αντωνιάδης, Δημήτρης Κορδούτης του Α.Σ. Πρόοδος Ραφήνας, Ελένη Σοφρά, Παναγιώτα Ανδριανού του Τελαμώνα Σαλαμίνας, Στράτος Δαμιανής του Γ.Σ. Άρης Βούλας, Ιφιγένεια Ισαμπάλογλου, Ιωάννα Γερασιμάτου, Έλλη Φίσερ του Α.Ο. Άρης 2006 και Ελισάβετ Τέρπου της Α.Ε. Αθηνά Μαγκουφάνας.

Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ονόμασε τη συγκέντρωση προετοιμασίας «καμπ ελέγχου και αγωνιστικής ετοιμότητας» και την οργανώνει στο πλαίσιο του προπονητικού πλάνου, που έχει εκπονήσει από την αρχή της σεζόν σε συνεννόηση με τον ομοσπονδιακό τεχνικό. Στην ίδια κατεύθυνση σκοπεύει να κάνει δύο ακόμα σε περιόδους, που θα είναι κλειστά τα σχολεία, δηλαδή το Πάσχα και το καλοκαίρι, πριν από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων του 2016. Σε αυτή την περίοδο της χειμερινής διακοπής υπήρξε σκέψη να γίνει ανάλογο καμπ και στην αίθουσα του κλιμακίου της Πάτρας για αθλητές της προ-εθνικής ομάδας παίδων, όμως δεν κατέστη δυνατό κάτι τέτοιο.

Τα παιδιά θα πρέπει να παρουσιαστούν στο Σ.Ε.Φ. το Σάββατο στις 15:30 και, όπως έχει επίσης ανακοινωθεί, οι προπονήσεις θα γίνονται στις ώρες από 16:00 έως 20:00. Να σημειωθεί τέλος, ότι στις ίδιες ημέρες με το κλιμάκιο επιλέκτων αθλητών Αττικής θα προπονούνται στην ομοσπονδιακή αίθουσα και στελέχη των προ-εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών.

 

* Αριστερά ο Δημήτρης Κορδούτης και δεξιά η Ελισάβετ Τέρπου σε φωτογραφίες του Βασίλη Καραουλάνη.                                                

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ