Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Προεδρική ομιλία και κοπή βασιλόπιτας στις εθνικές ομάδες

Ethnikes omades_kopi_pitas

Ethnikes omades_kopi_pitasΤη δουλειά με τη χαλάρωση συνδύασαν χτες οι αθλητές και οι αθλήτριες των εθνικών ομάδων ανδρών-γυναικών. Μετά την απογευματινή προπόνηση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας συνέφαγαν σε μαγαζί στο Μικρολίμανο κι έχοντας στην παρέα και τον πρόεδρο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλη Κολυμπάδη έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους (από εκεί η φωτό). Νωρίτερα, ο επικεφαλής της διοίκησης της ομοσπονδίας επισκέφτηκε το προπονητήριο με αφορμή όχι μόνο την έλευση του 2016, αλλά και τη συγκέντρωση προετοιμασίας επιλέκτων από τις προ-εθνικές ομάδες νεαρών ηλικιών του κλιμακίου Αττικής. Είπε λίγα λόγια σε …μικρούς και μεγάλους κι έδειξε την αισιοδοξία του για τη νέα χρονιά. Το καμπ των νεαρών αθλητών θα ολοκληρωθεί αύριο.

«Τέτοιο καμπ θα ξαναγίνει το Πάσχα, ενώ θα συγκεντρωθείτε για προετοιμασία και μετά το τέλος της σχολικής σεζόν. Οι προπονητές με ενημέρωσαν ότι τα πηγαίνετε πολύ καλά κι έδειξαν ικανοποιημένοι από τη δουλειά σας. Θα εκφράσω κι εγώ λοιπόν, την ικανοποίησή μου γι’ αυτή την εικόνα  και θα προσθέσω ότι πρέπει να αισθάνεστε τιμή και τύχη, που προπονείστε δίπλα σε τόσο μεγάλα ονόματα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, όπως ο Κρεάνγκα, ο Γκιώνης, ο Παπαγεωργίου. Βλέπετε ότι κάθονται κι αυτοί μαζί σας, δεν παραλείπουν να σας δίνουν συμβουλές ή να σας διορθώνουν μόλις δουν κάποιο λάθος κι αυτό προσωπικά το βλέπω ως κάτι πολύ τιμητικό. Επιπλέον, έχετε την ευκαιρία για ποιοτικές προπονήσεις σε …αίθουσα-εκκλησία, δηλαδή με την απαιτούμενη ησυχία και ηρεμία», τόνισε ο Μανώλης Κολυμπάδης προς τους αθλητές των προ-εθνικών ομάδων νέων, νεανίδων και κορασίδων.

Στη συνέχεια απευθύνθηκε σε όλους τους αθλητές και υπογράμμισε: «Να μην περάσει κανενός από το μυαλό ότι η ομοσπονδία μπορεί να αδικήσει κάποιον. Θέλει το καλύτερο για το καλύτερο αποτέλεσμα γιατί αυτό θα είναι και το συμφέρον το δικό της και όλων. Κανένας δεν θα αδικηθεί, πάντοτε κοιτάμε τους καλύτερους και περιμένουμε να βάλετε τα δυνατά σας γιατί θέλουμε η φετινή χρονιά να είναι σε κάτι καλύτερη από πέρσι. Προσωπικά δε, έχω μία κρυφή ελπίδα, μία προσμονή, για κάτι καλό από τις γυναίκες σε σχέση με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, δηλαδή μία πρόκριση».

Στη χτεσινή προπόνηση των μικρών βοήθησε τον ομοσπονδιακό τεχνικό Κώστα Βατσακλή ο αδερφός του Χρήστος, προπονητής στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση Πεύκης. Αργότερα έδωσε το παρών και στο δείπνο των διεθνών, όπως και ο πατέρας του Γιάννη Σγουρόπουλου και πρώην πρωταθλητής Ελλάδας, Νίκος. Εξάλλου, στις προπονήσεις της εθνικής μας ομάδας θα πάρει μέρος για λίγες ημέρες ο διεθνής Γάλλος και πρώην αθλητής του Ολυμπιακού Μεχντί Μπουλουσά. Επισκέφτηκε τη χώρα μας και είχε ζητήσει από τον ομοσπονδιακό προπονητή να προπονείται στο Σ.Ε.Φ.. Ο τελευταίος δέχτηκε με χαρά φυσικά και ο Μπουλουσά έκανε σήμερα την πρώτη προπόνηση με τους Έλληνες αθλητές.

Μετά την προπόνηση της Τρίτης τα στελέχη των εθνικών μας ομάδων ανδρών και γυναικών πήγαν, όπως και πέρσι, σε ταβέρνα στο Μικρολίμανο με την ευκαιρία της έλευσης του νέου χρόνου. Έλειπαν ο Παναγιώτης Γκιώνης, ο Κώστας Λαγογιάννης και η Μαρία Χριστοφοράκη. Το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας κέρδισε ο απών, λόγω ασθένειας, Λαγογιάννης. Την υπέροχη βασιλόπιτα έφτιαξε η αθλήτρια της εθνικής ομάδας Αγγελίνα Παπαδάκη, η οποία παρακολουθεί σχολή μαγειρικής και είναι …επίδοξη σεφ.

                                    

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ