Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Με λαμπρότητα κόβει αύριο την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Service

ServiceΤην πρωτοχρονιάτικη πίτα της κόβει αύριο η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και υποδέχεται το νέο έτος με την προσμονή και την ελπίδα για νέες σημαντικές στιγμές στο άθλημα. Πραγματοποιεί την καθιερωμένη γιορτή της στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Λεωφόρος Βικέλα 52, στο ύψος της Κηφισίας 372) κι έχει την ιδανική συντροφιά των ανθρώπων της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, μαζί με τους οποίους παλεύει συνεχώς για ένα αξιόλογο παρόν κι ένα αξιοπρεπές μέλλον. Απονέμει τα έπαθλα στις πρωταθλήτριες ομάδες των διασυλλογικών πρωταθλημάτων της ιεραρχίας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, ενώ κάνει και ειδικές βραβεύσεις σε πρόσωπα, που έχουν προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στο άθλημα. Η εκδήλωση αρχίζει στις 7μ.μ., θα είναι όπως πάντα λιτή και απέριττη, αλλά φυσικά στην έναρξη της ολυμπιακής χρονιάς θα της δώσει λάμψη, πέρα από τους παριστάμενους, και η εντυπωσιακή αίθουσα της Ε.Ο.Ε..

Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει τα ονόματα όσων θα λάβουν ειδικές βραβεύσεις. Από κει και πέρα θα βραβευτούν ο πρώτος αθλητής του ελληνικού πίνακα αξιολόγησης για την περασμένη χρονιά Κώστας Παπαγεωργίου, η πρώτη αθλήτρια Κατερίνα Τόλιου, όπως και ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ως κάτοχος της πρωτιάς στον πίνακα αξιολόγησης των σωματείων για το 2015.

Επίσης, η παγκοσμίου φήμης εταιρεία ειδών επιτραπέζιας αντισφαίρισης STIGA θα παρουσιαστεί και επίσημα αύριο ως χορηγός της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Θα την εκπροσωπήσει στην εκδήλωση ο διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ Γιόνας Βίλεν, ο οποίος θα κάνει μικρή παρουσίαση της εταιρείας και θα πει λίγα λόγια για τη 4ετή συμφωνία, που υπογράφτηκε.

Εξάλλου, δεν θα γίνει η απονομή στις νικήτριες ομάδες του διασυλλογικού πρωταθλήματος της Α1 εθνικής κατηγορίας ανδρών διότι δεν έχει βγει ακόμα η απόφαση στην προσφυγή του Ολυμπιακού στο Α.Σ.Ε.Α.Δ. για αντικανονική συμμετοχή του Στεφάν Ουές (αθλητή του Α.Σ. Πέρα Αθηνών) και συνεπώς δεν έχει επικυρωθεί η βαθμολογία. Τέλος, θα κληρωθούν δώρα από το κατάστημα-χορηγό της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. G.P. Sportsγια τους αθλητές και τις αθλήτριες, που θα βρεθούν στη γιορτή (και θα παίρνουν λαχνό στην είσοδο).

Για τις διακρίσεις τους στα πρωταθλήματα ομαδικού θα βραβευτούν συνολικά 27 σωματεία και είναι τα ακόλουθα:

1. Α.Σ. Πέρα Αθηνών

2. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

3. Δ.Α.Ο. Ταύρου

4. Παναθηναϊκός Α.Ο.

5. Α.Ο. Ηράκλειο 2001

6. Γ.Ν.Ο.Ν. Ο Άρης

7. Α.Ο.Σ. Τελαμών

8. Α.Ο. Ταταύλα

9. Α.Ο. Άρης 2006

10. Α.Ε. Αθηνά Μαγκουφάνας

11. Α.Ο. Ελληνικού

12. Γ.Α.Σ. Ελευσίς

13. Α.Ο. Καρέα

14. Γ.Α.Ο. Πειραιά

15. Π.Ο.Κ. Έσπερος 

16. Α.Κ. Ζωγράφου

17. Α.Ο. Φοίνιξ Αγίας Σοφίας Πειραιά

18. Α.Σ. Άλφα

19. Α.Ο. Βύρων

20. Α.Ο. Ζήνων Γλυφάδας

21. Γ.Ο.Π. Παλάσκας

22. Πανιώνιος Γ.Σ.

23. Ν.Ε. Μεγαρίδος

24. Ρουφ 80

25. Α.Ο. Ιλισσός Καλλιθέας

26. Ο.Α.Α. Ηρακλείου

27. Ο.Α. Χανίων

                                                

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ